Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Call Of Duty OpenGL Hatası Acil Yardım!!!!

Call Of Duty OpenGL Hatası Acil Yardım!!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Oyun Bu file:C:Usersbes%C4%B1ktaskDesktopEkran%20Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1%202PNG
Aldığım Hata file:C:Usersbes%C4%B1ktaskDesktopEkran%20Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B13PNG ve file:C:Usersbes%C4%B1ktaskDesktopEkran%20Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B14PNG Ekran Kartım file:C:Usersbes%C4%B1ktaskDesktopEkran%20Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1PNG

Similar threads

file:C:UserskapatmaDesktopEkran%20Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1PNG file:C:UserskapatmaDesktop2PNG file:C:UserskapatmaDesktop3PNG Arkadaşlar İşletim Sistemim Baya Kötü Ekran Kartım Nasıl Calıstırırmı Call Of Duty 5 ve 6 Yı Yada Kaca Kadar Calıstırır
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Ramimin tamamını kullanamıyorum Arkadaşlar yaklaşık 5 aydır bu sıkıntıyı çekiyorum lütfen yarıdm edin bilgisayarımda cs go diğer oyunlarda sürekli fps drop yaşıyorum yardım ederseniz çok sevinirim C: Ramimin tamamını kullanamıyorum RESİM DE BURADA YARDIM EDİN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Sivrisinekler, yaz aylarının en büyük kabusu. Peki sivrisineklerden nasıl kaçılır? Sineklerden korunmak için doğal yöntemler var mı? Genellikle akşam saatlerini seven bu canlılardan kurtulmanın alternatif yollarını sizler için araştırdık. Uykuları bölen sivrisinekler kişileri gece boyu huzursuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Yaşlanma ve gelişen estetik sorunlar Kısım 1 Alında yatay çizgilenme ve derin kırışıklıklar Alında yatay kırışıklıklar çoklukla 2-3 tanedir. Tüm alın boyunca yerleşirler yada alın ortasında kaybolup öbür tarafta devam edebilmektedir. Alında bulunan ve kaşların yukarı kaldırılmasını sağlayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Burun ve Estetik tahlili Kısım 2 Burunun 1/3 orta kısmının kıymetlendirilmesi Burun orta kısmının simetrisi, dış hattı, eğimi, volümü ve biçimi bedellendirilmektedir. Burunu oluşturan kemik ve kıkırdak arasındaki alaka belirlemektedir. Burunun 1/3 alt kısmının kıymetlendirilmesi Burun uç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,943Kullanıcılar
hhhuijSon üye
Üst Alt