Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

call of duty waw realism v2.1

call of duty waw realism v2.1
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Beyler ben call of duty 5 realism v21 modu online oynuyom oyunda level var ben daha 40 levelim 65 de cod4 deki silahlar açılıyo yardım edebilirseniz bana level atlama hilesi bulabilirmisiniz level atlamak baya uzun

Similar threads

Not: Bu yöntem için call of duty black ops oyun dosyalarından birini değiştirmeniz gerekir; bu yüzden işleme başlamadan önce dosyanın bir yedeğini almanız gerekir Configcfgdosyasını düzenlemek için bir text editorü ile açın, oyun dosyasındaki playersdizini seta monkeytoy 1değerini seta monkeytoy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Call of Duty: United Offensive HiLeLeR Oyundaki hileleri aktive edebilmek için sırasıyla; start run ve sonra şunu yazın C:\Call of Duty\CoDUOSPexe+set developer 1 +set svcheats 1 veya aynı kodla kendi kısayolunuzu oluşturabilirsiniz Burada Call of Duty yerine oyunu install...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Milyonlarca oyuncunun Büyük bir heyecanla beklediği ve geçtiğimiz günlerde yayınlanan Call OF Duty Ghosts için Hile arayışına sonPaylaşacağımız Cod Ghosts Tranier'ı sayesinde , Tek bir Trainerde bir çok hileyi kullanabileceksiniz Call Of Duty Ghosts Trainer Hilesi Özellikleri : F1 ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
CALL OF DUTY Hileleri aktif etmek için oyunun kısayol özelliklerinde, Hedef (Target) kısmının sonuna aşağıdaki komutları ekleyin: +set monkeytoy 0 +set svcheats 1 Artık oyun sırasında ~ tuşuna veya é tuşuna basarak açılan konsola aşağıdaki kodları girebilirsiniz: god Ölümsüzlük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Call of Duty 1 Hileleri; Call of Duty 1 oyunun kısayol özelliklerinde, Hedef (Target) kısmının sonuna aşağıdaki komutları ekleyin: +set thereisacow 1337 +set developer 1 +set svcheats 1 +set monkeytoy 0 Artık oyun sırasında ~ tuşuna veya é tuşuna basarak açılan konsola aşağıdaki kodları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt