Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler ben call of duty 5 realism v21 modu online oynuyom oyunda level var ben daha 40 levelim 65 de cod4 deki silahlar açılıyo yardım edebilirseniz bana level atlama hilesi bulabilirmisiniz level atlamak baya uzun
Not: Bu yöntem için call of duty black ops oyun dosyalarından birini değiştirmeniz gerekir; bu yüzden işleme başlamadan önce dosyanın bir yedeğini almanız gerekir Configcfgdosyasını düzenlemek için bir text editorü ile açın, oyun dosyasındaki playersdizini seta monkeytoy 1değerini seta monkeytoy...
Call of Duty: United Offensive HiLeLeR
Oyundaki hileleri aktive edebilmek için sırasıyla; start run ve sonra şunu yazın
C:\Call of Duty\CoDUOSPexe+set developer 1 +set svcheats 1
veya aynı kodla kendi kısayolunuzu oluşturabilirsiniz
Burada Call of Duty yerine oyunu install...
Milyonlarca oyuncunun Büyük bir heyecanla beklediği ve geçtiğimiz günlerde yayınlanan Call OF Duty Ghosts için Hile arayışına sonPaylaşacağımız Cod Ghosts Tranier'ı sayesinde , Tek bir Trainerde bir çok hileyi kullanabileceksiniz
Call Of Duty Ghosts Trainer Hilesi Özellikleri :
F1 ...
CALL OF DUTY
Hileleri aktif etmek için oyunun kısayol özelliklerinde, Hedef (Target) kısmının sonuna aşağıdaki komutları ekleyin:
+set monkeytoy 0 +set svcheats 1
Artık oyun sırasında ~ tuşuna veya é tuşuna basarak açılan konsola aşağıdaki kodları girebilirsiniz:
god Ölümsüzlük...
Call of Duty 1 Hileleri;
Call of Duty 1
oyunun kısayol özelliklerinde, Hedef (Target) kısmının sonuna aşağıdaki komutları ekleyin:
+set thereisacow 1337 +set developer 1 +set svcheats 1 +set monkeytoy 0
Artık oyun sırasında ~ tuşuna veya é tuşuna basarak açılan konsola aşağıdaki kodları...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.