Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Call of duty world at war 65 lwl olma

Call of duty world at war 65 lwl olma
0
182

Similar threads

Arkadaslar cod5 patch ları ındırırken sunla karsılastımYardım !!TesekkurLeR Call of DUty(R) World at War(TM) 12 Patch İnstallShield Wizard A valid Call of Duty(R) World at War(TM) installation could not be found at the path specified Please specify the path where Call Of Duty(R) World at...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Merhaba arkadaşlar Call of Duty serisinin en son oyunu olan World at War oyununun şifrelerini sizlere sunuyoruz Oyunu bitirmede zorluk yaşayan arkadaşlar gerektiğinde istedikleri taktirde bu kodları kullanabilirler Nasıl Kullanılır ? aşagıdaki baglantiya tiklayarak görebilirsiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Call of Duty 4: Modern Warfare Tür:FirstPerson ShooterYapımcı:Infinity WardDağıtıcı:ActivisionÇıkış tarihi:30102007Platform:PS3Puan:Minimum sistem: PlayStation Network (PSN) üzerinden online oynayabilmek için internet bağlantısı gerektirirBekleyiş bitti Call of Duty 4: Modern Warfare, PC...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Arkadaşlar, Yardımlarınızı bekliyorum Call of Duty 2 yi kurdum açılışta aşağıdaki hatayı veriyor bilgisayarım işlemci; Amd Athlon 64 28 ram:512 Ekran Kartı: 256 Mb Ati radeon 9250 Need For Speed Most Wanted'i 800*600 full detayda rahatça oynayabiliyorum Bilgisayara format çektim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
ilk verdiği hata şu Alıntı: Fatal error Error during initialization Failed to initialize renderer:version mismatch buna tamam deyince 2hata olarak Alıntı: CoD2 10 build winx86 Oct 6 2005 FSStartup Current language: english Current search path: C:\Program Files\Activision\Call...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,505Konular
982,547Mesajlar
33,028Kullanıcılar
buraktpccSon üye
Üst Alt