Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

call of duty world at war yavaş oynatma yardım?

call of duty world at war yavaş oynatma yardım?
0
154

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar sistem özelliklerim şunlar ama önce şunu diyim oyun d de yüklü 25 gb boş yer var
2 gb ram
intel core 2 duo pentium 4
çift çekirdek
Ati hd 3450 1gb pixel shader 30 uyumlu ekran kartı
şu an directx 9 yüklü ama ekran kartım 10 unu destekliyor
niçin oyunu yavaş oynatıyor?silah ile vurma efekti hariç herşeyi no yaptım bişey fark etmediarada bir küçük küçüc takılıyor,kasıyor ama hep yavaş oynatıyorşimdiden teşekkürleryorumlara çok saolyardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

selamın aleykum umarım dogru yere konu acıyorumdur i3 7100 39 ghz islemcim asus gtx 1050 ti expatition ekran kartım call of duty wwı oynarken abi 5060 fps iken bir anda düşüyor 1220 ye oynanmaz hale geliyor normal sahnelerde bişey yok ama vurdulu kırdılı patlamalı çatlamalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
395
Arkadaşlar merhaba Benim Call Of Duty serisiyle ilgili bi sorunum var galiba Bilgisayara format atmadan önce 6 , 7 ve 8'i donmadan kasmadan rahatlıkla oynamıştım Ama formattan sonra COD 4 ve 5 indirmiştim İlk önce COD 4'ü indirdim kasmasına rağmen oyunu bitirdim ama pekte zevk aldım diyemem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Call of duty 5 i yükledim *****ledim oyuna girince solo oynamak isteyince new game ile mission select kısmı geliyor new game diyoruz tabiki zorluk seviyesini seçiyoruz ben recruit seçiyorum sonrasında geriye atıyor yani new game kısmına geri atıyor oyun açılmıyor yardım edin sistem,Hd3650 1 gb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Oyun Hakkında Bilgi: Dünyayı kurtarmak senin elinde Call of Duty kulvarında her geçen gün kendini geliştiriyorBu versiyonda modern savaşı bilgisayarlarımıza taşıyorBildiğiniz gibi Call of duty modern warmare 3'ün geliştiricisi Infinity Ward'tırSerinin bu oyununda, Sladgehammer ve Raven...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Arkadaşlar, Yardımlarınızı bekliyorum Call of Duty 2 yi kurdum açılışta aşağıdaki hatayı veriyor bilgisayarım işlemci; Amd Athlon 64 28 ram:512 Ekran Kartı: 256 Mb Ati radeon 9250 Need For Speed Most Wanted'i 800*600 full detayda rahatça oynayabiliyorum Bilgisayara format çektim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt