Cameron Diaz '' Bekar Ve Çocuksuz Olmaktan Mutluyum'' Cameron Diaz Haberi Cameron Diaz Ropörtaj Hollywood filmlerinden severek izleyip beğendiğimiz Cameron Diaz 40 yaşında ve bekar ve çocuksuz olmaktan mutlu olduğunu açıklamışBekar ve çocuksuz almak nasıl sevinç verir bir insana hiç anlamadımBir bireyi birey yapan ailesi,çevresi ve anne baba olmasıdur yükümlülük almasıdır 1548636216 1548636216 camerondiazbekarvecocuksuzolmaktanmutluyum5c4e503be4fa4camerondiazbekarvecocuksuzolmaktanmutluyum5c4e503be4fa4 camerondiazbekarvecocuksuzolmaktanmutluyum5c4e503be4fa4 40 Yaşında Bekar ve Mutluyum! 21 yaşından beri oyunculuk yapan Cameron Diaz, bekar ve çocuksuz olmaktan mutlu olduğunu söylüyor Hoş yıldız, evlat edinmeye de sıcak bakıyor! Eski manken Cameron Diaz, arka arkaya rol aldığı filmlerle Hollywood'un en etkin ve güçlü isimlerinden biri oldu Anne kadar İngilizAlman ve Kızılderili, baba göre İspanyol kökenli Diaz, 40 yaşına meren dayamasına karşın hala çarpıcı güzelliği ve hatasız fiziğiyle alaka çekiyor HAMILE HALİM KOMİKTİ 16 yaşında mankenlik kariyerine başlayan ve 21 yaşındayken rol aldığı 'The MaskMaske' isimli filmle sinema dünyasına adım atan Diaz; son olarak 'What to Expect When You Are ExpectingDikkat Bebek Var' ile tekrar oyunculuğunu konuşturdu 1972 doğumlu hoş oyuncu, Harper's Bazaar dergisinden Melissa Whitworth'a kariyeri ve özel hayatı hakkında cana yakın açıklamalarda bulundu: 'Uyarı Bebek Var'da, bir kadının hamileliğinin tüm evrelerini canlandırdık Benim gebe halim de fazla komikti Filmde, ünlü ve magazinsel bir spor hocasını canlandırıyorum Televizyonda bir yana kendi programını yapıyor, bir yandan da ünlülerin katıldığı yarışma programlarına katılıyor Fazla hırslı ve bekar bir bayan ve kariyerinin zirvesindeyken flört ettiği bir dansçıdan hamile kalıyor Filmin çekimleri için, heykeltraşlar bana plastikten bir hamile karnı yaptılar Koca bir karınla hareket etmeye ve oturupkalkmaya çalışmam, hamileliği birazcık da olsa anlamamı sağladı Aslında o yapma karna karşın gerçi fit görünmek çok güzeldi Düşünsenize, hamilesiniz fakat her şey aslıyla benzer Kendinize bakıp Hmm, hamileyken de tatlı bir bayan olabiliyorum galibadiyorsunuz Hoş bir tecrübe oldu BİR GÜN EVLAT EDİNEBİLİRİM Şu an medyada bütün yazılanlara karşın bekar olmaktan çok memnunum 40 yaşında, bekar ve çocuksuz bir kadının medyaya göre mutlu olmasının imkanı yok sanırım! Bir kere daha bildirmek istiyorum; 40 yaşında bekar, çocuksuz ve mutluyum! id Şu lahza çocuk yerine getirmek istediğimden bile kesin değilim Geçtiğimiz Eylül'de Alex Rodriguez ile ayrıldık acilen da hayatımda önemli bir ilişki istemiyorum Asla kendime Aman Tanrım, acaba ne vakit evleneceğim; ne süre anne olacağım?gibi soruları sormuyorum Bu konular üzerine düşünmüyorum da Bir gün hayatım bir bebekle renklenecekse, bu beni fazla mutlu eder Fakat hemen buna sahip olmadığım için hayatımın yararsız olduğunu düşünecek değilim Çocuk evlat edinmeye de çok sıcak bakıyorum 20'LERİMDE KADERCİYDİM Tekrar Tekrar atletik bir vücudum oldu fakat okuldayken bunun üzerinde amaçlamak için gereken disipline sahip değildim Çünkü sadece somut değil; ruhsal olarak da bir takım şeylere direnebilmelisiniz NATÜREL AMA YAŞLANDIM Spor salonlarının enerjisini, herkesin oraya kendini daha iyi hissetmek ve sınırlarını sıkmak için gitmesini seviyorum 18 yıldır oyunculuk dünyasının içindeyim Natürel ama yaşlanıyorum ve izleyiciler bunu net bir şekilde ekrandan görüyor Ama söylemeliyim; asla 25 yaşında olmak, o zamanlara dönmek istemem Ben demin en hoş günleri yaşamadığıma inanıyorum 20'li yaşlarımda kaderciydim 30'lar hoş yaşlardı 40'lar ise muhteşem Benden yaşça büyük insanları da hep sevdim