Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Camide muezzinin bulunduğu bolume ne denir

Camide muezzinin bulunduğu bolume ne denir
0
116

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Camide Muezzinin Bulunduğu Bolumun adı

Camide Muezzinin Bulunduğu Bolum Muezzin Mahfili dir

Muezzinlerin, camilerde, birarada oturmaları icin ayrılmış yuksekce yerdir
Şartlarına uygun kişilerin (Musluman, aklı başında vb) gunde 5 defa muezzin tarafından camiye gelmeleri icin yapılan cağrıya uyarak camiye gelenler bir topluluk oluşturur Burada yapmaları gereken ibadeti yaparlar Budan sonra birbirlerinin hatırlarını sorarlar, sıkıntıda olanlara yardım ederler Hasta olanları oğrenir, ziyaret ederler Sevgiye, saygıya dayanan bir toplum oluşmasına yardım ederler Ayrıca bilhassa Cuma gunleri ve bayramlarda kursu ve hutbede yapılan vaazlarla dini bilgilerini geliştirirler, birbirleriyle olan ilişkilerinde nelere dikkat etmeleri gerektiğini oğrenmiş olurlar

Similar threads

cami bolumlerinin isimleri Harim: Sanat tarihi teknolojisinde, camilerde namaz kılmaya tahsis edilen mekana denmektedir Harim, Allah'la O'nun kulu olan insan arasında bir nevi bağ kurma mahalli olması sebebiyle kutsal sayılır Namaz dışında eğitim ve oğretim gibi bazı faaliyetlerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Caminin Bolumleri aşağıdaki gibidir Harim: Sanat tarihi teknolojisinde, camilerde namaz kılmaya tahsis edilen mekana denmektedir Harim, Allah'la O'nun kulu olan insan arasında bir nevi bağ kurma mahalli olması sebebiyle kutsal sayılır Namaz dışında eğitim ve oğretim gibi bazı faaliyetlerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Camide Müezzinin Bulunduğu Bölümün adı Camide Müezzinin Bulunduğu Birim Müezzin Mahfili dir Müezzinlerin, camilerde, birarada oturmaları için bölünmüş yüksekçe yerdir Şartlarına yerinde kişilerin (Müslüman, aklı başında vb) günde 5 defa müezzin göre camiye gelmeleri için yapılan çağrıya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
272
Caminin Bölümleri şöyle kısaca tanıyalım: Harim: Sanat tarihi teknolojisinde, camilerde namaz kılmaya görev edilen mekana denmektedir Harim, Allah'la O'nun kulu olan insan aralarında bir nevi senet kurma mahalli olması sebebiyle kutsal sayılır Namaz haricen eğitim ve öğretim gibi bazı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,466Konular
981,166Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt