Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Camide telefonunu şarj eden genç, prizin yanına para ve not bıraktı!

Camide telefonunu şarj eden genç, prizin yanına para ve not bıraktı!
0
46

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
camide_telefonunu_sarj_eden_genc_prizin_yanina_para_ve_not_birakti_1616050605_3942.jpg

Nevşehir'de bir camide telefonunu şarj eden genç, prizin yanına para ile helallik talep ettiği not bıraktı.

Yeni Mahalle'deki Fatma Hatun Camisi imam hatibi Harun Yalçın, öğle namazı için camiye geldiğinde prizin olduğu duvardaki kitap rafında 20 lira ile bir not buldu.

FleC4_1616050693_5275.jpg

Yalçın, "Hocam, 5 ila 15 dakika prizi kullandım, hakkınızı helal edin. Öğrenciyim, üzerimde çok miktar yoktu. Kusura bakmayın." yazılı isimsiz notu bırakan gencin duyarlılığını sosyal medyada paylaştı.

8bcfy_1616050669_7706.jpg

Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, not sahibinin davranışından etkilendiğini belirterek, "Öğle namazına gelince not ve içindeki parayı gördüm. Sosyal medyada paylaşınca herkesin takdirini topladı. Bir gencin böyle bir davranışta bulunması beni de duygulandırdı." dedi.

858,505Konular
982,979Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt