Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Camiye Girerken Okunacak Dua

Camiye Girerken Okunacak Dua
0
163

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Camiye girip cıkarken okunması tavsiye edilen dualar nelerdir diye merk ediyorsanızSayfamzıda bu duaları bulaiblirsiniz bir Camiye gireceğiniz zaman aşağıda sizlerle paylaşacğaımız duaları okuyabilirsinizCamiye girerken ve cıkarken şu duaların okunması tavsiye edilmiştir;

Peygamber Efendimiz sav Camiye girerken ve cıkarken şu duayı okurdu;

E Uzu billahi l azim vede bivechihi lkerim vede sultanihi lkadim mine şşeytani r— racim Elhamdu lillah Allahumme salli vede sellim ala muhammedin vede ala ali muhammed Allahummagfir li zunUbi veftah li ebvabe rahmetik

Camiye girerken okunan duanın anlamı şoyledir;

Kovulmuş şeytan ın şerrinden yuce oluşan Allah(cc) a , kerim oluşan zatına , kadim oluşan sultanlığına sığınıyorum Allah(cc) ım ! Muhammed e vede aline rahmet vede selamet ver Allah(cc) ım ! Gunahlarımı affeyle; rahmetinin kapılarını bana ac

(elEzkar: 32)

imagescamiyegirerkenokunacakdua5adecdbcf112e

Similar threads

Camiye girip çıkarken okunması öğüt edilen dualar nelerdir diye merk ediyorsanızSayfamzıda bu duaları bulaiblirsiniz bir Camiye gireceğiniz vakit altında sizlerle paylaşacğaımız duaları okuyabilirsinizCamiye girerken ve çıkarken şu duaların okunması öğüt edilmiştir; Peygamber Efendimiz sav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
272
Camiye Girip Cıkarken Okunacak Dua Camiye Girerken Nelere Dikkat Etmeliyiz Camiye Girerken Okunacak Dua ve Manası CAMİYE GİRERKEN Camiye girerken once sağ ayak ile girilir Sağ ayak caminin kapısından iceriye atılırken (basılırken) Hz Peygamber (sav)'e Salatı Selam getirilir Yani...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Peygamber Efendimizin Arapca Duaları, Hz Muhammed'in duaları, Peygamberimizin duaları arapca Peygamber Efendimizin Gunluk Duaları Arapca Sabahleyin Uykudan Kalkınca Okunacak Dua اَلحَمْدُ ِِِِلله الذِى اَحْيَانا بَعْدَ مَا امَاتنا وَ اِليْهِ النشُورُ Elhamdulillahillezi ehyana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Okunuşu: Bismillahi vessalatu vesselamu ala rasulillahi Allahummeğfir li zunubi veftah li ebvabe rahmetike Anlamı: Allah'ın adıyla, Allah Resulune salat ve selam olsun Allah'ım , günahlarımı bağışla ve bana rahmet kapılarını aç(Müslim, müsafirin:68)
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
HzMuhammed (sav) Efendimizden Dualar, Peygamber Efendimizin Duaları Sevgili Peygamber Efendimizin Yaptığı Gunluk Dualar Sabahleyin Uykudan Kalkınca Okunacak Dua imagespeygamberefendimizindualarindanbazilari5afdeb65aa8d6 Okunuşu: Elhamdulillahillezi ehyana ba'de ma ematena ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt