Camiye girip cıkarken okunması tavsiye edilen dualar nelerdir diye merk ediyorsanızSayfamzıda bu duaları bulaiblirsiniz bir Camiye gireceğiniz zaman aşağıda sizlerle paylaşacğaımız duaları okuyabilirsinizCamiye girerken ve cıkarken şu duaların okunması tavsiye edilmiştir;
Peygamber Efendimiz sav Camiye girerken ve cıkarken şu duayı okurdu;
E Uzu billahi l azim vede bivechihi lkerim vede sultanihi lkadim mine şşeytani r— racim Elhamdu lillah Allahumme salli vede sellim ala muhammedin vede ala ali muhammed Allahummagfir li zunUbi veftah li ebvabe rahmetik
Camiye girerken okunan duanın anlamı şoyledir;
Kovulmuş şeytan ın şerrinden yuce oluşan Allah(cc) a , kerim oluşan zatına , kadim oluşan sultanlığına sığınıyorum Allah(cc) ım ! Muhammed e vede aline rahmet vede selamet ver Allah(cc) ım ! Gunahlarımı affeyle; rahmetinin kapılarını bana ac
(elEzkar: 32)
imagescamiyegirerkenokunacakdua5adecdbcf112e
Peygamber Efendimiz sav Camiye girerken ve cıkarken şu duayı okurdu;
E Uzu billahi l azim vede bivechihi lkerim vede sultanihi lkadim mine şşeytani r— racim Elhamdu lillah Allahumme salli vede sellim ala muhammedin vede ala ali muhammed Allahummagfir li zunUbi veftah li ebvabe rahmetik
Camiye girerken okunan duanın anlamı şoyledir;
Kovulmuş şeytan ın şerrinden yuce oluşan Allah(cc) a , kerim oluşan zatına , kadim oluşan sultanlığına sığınıyorum Allah(cc) ım ! Muhammed e vede aline rahmet vede selamet ver Allah(cc) ım ! Gunahlarımı affeyle; rahmetinin kapılarını bana ac
(elEzkar: 32)
imagescamiyegirerkenokunacakdua5adecdbcf112e