Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Camur - Serguzeşt

Camur - Serguzeşt
0
172

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bırak anlatayım sarhoşum oyle
Sarhoşu da gectim ne olacak boyle
Hayatlar icinden hayat secmişim
Hic bi şey fark etmez kendimden gecmişim

Şair giden geminin ardından bakar ya
Bakar da kendini zora sokar ya
Bazen bi itin duası tutar ya
Cok uzaklarda o gemi batar ya

Ah beni unut bitir beni gidiyorum
Ya unuttum ya vazgectim bilmiyorum

Yarim ateş olmuş icinden gecmişim
Kim ektiyse ekmiş ama ben bicmişim
Hic boşalmadıki bardak hep dolu
Her şeyin bi sonu yok başka yolu

Similar threads

Hatırına Sustum hayat kolay değil ağlarım ağlarım bunu daha cocukken anladım anlatamadım Offfff… hangi birine yanayım hangisini anlatayım geceler diken batar hangi gecemi yakayım hatırına sustum hatırına yuttum ofkeli dunyada senin icin yaşıyorum kader benimle hem fikir değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Cocuk Tiyatrosu Metinleri lazım arkadaşlar teşekkurler Cevap: Cocuk Tiyatrosu Metinleri Gokkuşağı Balığı (Cocuk Oyunu, Bulent Sezgin) kategori: Cocuk Tiyatrosu Metinleri yazar: sanat Gokkuşağı Balığı Marcus Pfisterin oykusunden yararlanılarak Bulent Sezgin tarafından hazırlanmış bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Yahya Kemal Beyatlı Şiirleri Yahya Kemal Beyatlıya Ait Tum Şiirler RİNDLERİN AKŞAMI Donulmez akşamın ufkundayızVakit cok gec; Bu son fasıldır ey omrum nasıl gecersen gec! Cihana bir daha gelmek hayal edilse bile, Avunmak istemeyiz oyle bir teselliyle Geniş kanatları boşlukta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
İstediğiniz bütün nickler bir arada dön meleğim sensizlik dünde kalsın dön meleğim sensizlik dünde kalsın sözleri şarkı sözleri şarkı sözü melegim kalsin sarki sözü Nasıl bir nick arıyorsunuz şekilli karizmatik mi manalı güzel sözlü nicklermi yoksa romantik duygusalmı hiç boşuna diğer yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Delikanlı sözler esrari çekmişim gözlerim yaşli yürüyorum yolda kolumda var 3 5 tıraş bıçağı yarasi oda sorma bi kahpenin son hatirasi sert delikanlı sözler dünyanın en delikanlı sözleri sert sözler YARINLAR GÜZEL OLUCAK DERLER BENDE SORUYORUM ONLARA BÜGÜNLER DÜNLERİN YARINLARI...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,331Kullanıcılar
berenSon üye
Üst Alt