Can Bonomo Bana Bir Saz Verin şarkısı sözleri Can Bonomo Bana Bir Saz Verin şarkı sözü Can Bonomo Bana Bir Saz Verin şarkısı sözleri Can Bonomo Bana Bir Saz Verin şarkısının sözü Merhaba Sevgili Melek'ler bu yazımızda sizlere ve Can Bonomo hayranlarına Can Bonomo Bana Bir Saz Verin şarkısının sözlerini sunuyoruz 1549250662 1549250662 canbonomobanabirsazverinsarkisisozleri5c57b06af03fecanbonomobanabirsazverinsarkisisozleri5c57b06af03fecanbonomobanabirsazverinsarkisisozleri5c57b06af03fe Haydi! Yalan oldular lakin yalanlar söylediler Lakin sen beni sev bi, bak tekrar bulduğunda kaçarım ben Kimlere kandın, alem tekrar batmış bak çıkarım ben Diner mi sandın, ama kendini zorlama böyle Kala kala kimlere kaldın, hayat sana zormuş fazla zormuş yandın Aşık mı oldun ama korkma geçiyor Yaranı sarma, ziyan Beni ne sandın, bak dünya dönüyor Sevdim de yandım, dünya yalan Bana bir saz verin çalarım atarım tutarım keyfimden Bana bir yaz verin ısınır içim güneşinden Bana bir naz yapan olur ah ölürüm ben aşkımdan Bana bir caz yapan olur ah kızarım alev gibi ben Fakat kendini bul bi, şeytana kandıysan söyle Kala kala kimlere kaldın, mutluysan gözü yaşlı bakma böyle Geçer mi sandın, bana alem durmuş mu söyle Yalan mı sandın, delikanlı severse sever böyle