Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Can Bonomo Bana Bir Saz Verin Sozleri

Can Bonomo Bana Bir Saz Verin Sozleri
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Can Bonomo Bana Bir Saz Verin şarkı sozu
Can Bonomo Bana Bir Saz Verin şarkısı sozleri

Can Bonomo Bana Bir Saz Verin şarkısının sozu

Haydi! Yalan oldular ama yalanlar soylediler

Ama sen beni sev bi, bak yine bulduğunda kacarım ben
Kimlere kandın, alem yine batmış bak cıkarım ben
Diner mi sandın, ama kendini zorlama boyle
Kala kala kimlere kaldın, hayat sana zormuş cok zormuş yandın

Aşık mı oldun ama korkma geciyor
Yaranı sarma, ziyan
Beni ne sandın, bak dunya donuyor
Sevdim de yandım, dunya yalan

Bana bir saz verin calarım atarım tutarım keyfimden
Bana bir yaz verin ısınır icim guneşinden
Bana bir naz yapan olur ah olurum ben aşkımdan
Bana bir caz yapan olur ah kızarım alev gibi ben

Ama kendini bul bi, şeytana kandıysan soyle
Kala kala kimlere kaldın, mutluysan uzgun bakma boyle
Gecer mi sandın, bana alem durmuş mu soyle
Yalan mı sandın, delikanlı severse sever boyle

Similar threads

Can Bonomo Bana Bir Saz Verin şarkısı sözleri Can Bonomo Bana Bir Saz Verin şarkı sözü Can Bonomo Bana Bir Saz Verin şarkısı sözleri Can Bonomo Bana Bir Saz Verin şarkısının sözü Merhaba Sevgili Melek'ler bu yazımızda sizlere ve Can Bonomo hayranlarına Can Bonomo Bana Bir Saz Verin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Can Bonomo eurovision şarkısı Bana Bir Saz Verin sözleri Can Bonomo eurovision şarkı sözü Can Bonomo eurovision şarkı sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler Bizi bu sene eurovision'da temsil edecek olan Can Bonomo'nun Bana Bir laf Ver şarkısının sözlerini, bu sayfamızda paylaşıyor ve Can...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Bana Bir Saz Verin A Bb Haydi! Yalan oldular ama yalanlar soylediler A Bb Ama sen beni sev bi, bak yine buldugunda kacarim ben A Bb Kimlere kandin, alem yine batmis bak cikarim ben A Bb Diner mi sandin, ama kendini zorlama boyle A Bb Kala kala kimlere kaldin, hayat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Can Bonomo Bana Bir Saz Verin Sözleri Can Bonomo Bana Bir Saz Verin Sözleri Arkadaşlar Can Bonomo Bana Bir Saz Verin Sözlerini bilenleri buraya bekliyorum yazsınlar sözleri  
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Super Şarkı Sozu Can Bonomo Can Bonomo Super Şarkısının Sozleri Super Sorma yavrum neden kucuktun cok sen atlattın bana bi' gel bi' gel kimi ben sandın da yıprattın boyle hep kal burada Değişme hayat cok guzel sen bana deli deme deli değilim ben hayat guzel değil mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt