Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Can Bonomo Eurovision'a Gitmiyor Haberini Kim Yaydı

Can Bonomo Eurovision'a Gitmiyor Haberini Kim Yaydı
0
82

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Can Bonomo'nun Eurovision Şarkı Yarışması'ndan çıkarıldığı haberinin arkasındaki ad bir üniversite öğrencisi
İspanya'da Autonoma Üniversitesi'nde 'İnteraktif Stratejiler ve Yaratıcılık Bölümü'nde master yapan Gülin Topaç, ödevi için böyle bir haberi yaydığını söyledi

İşte itirafı:

Ödevdeki amaç Twitter'da Trend Topic yaratmaktı Blogu kurdum, arkasından da haberi yazdım Twitter'da 'canbonomoyahaksizlik' diye bir konu başlığı açtım Sosyal medyanın bu haber karşı tepkisiz kalmayacağına adım gibi emindim TRT ise konuya nasılsa tarafsızlık getirir, kimseye zarar vermeden ödevi başarıyla tamamlarım diye düşündüm Birkaç gazetecinin ve ünlünün açtığım blogu twitter'da paylaşmasıyla olanlar oldu Amacım ne TRT'yi iftira atmak ne de Can Bonomo'nun imajını zedelemekti Eğer birilerini kırdıysam onlara bir özür borcum var çağırmak ama Olayın hiç kimseye zarar verdiğini düşünmüyorum, hatta yararı bile olmuş olabilir!
*

Similar threads

TRT'nin Eurovision'a Can Bonomo'yu gönderiyoruz demesiyle Türkiye'nin gündemi hemencecik değişti Kim olaki bu Can Bonomo diyenlerin sayısı çabuk artarken bakın Twitter'da konuyla ilgili nasıl yorumlar yapıldı Armağan Çağlayan: Koskoca muzik uzmaniyimdiyenlerin, Can Bonomo mu? Hic...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
imagescanbonomotwittergeyikleri5ad1d72d1c7b3 TRT'nin Eurovision'a Can Bonomo'yu gonderiyoruz demesiyle Turkiye'nin gundemi anında değişti Kim olaki bu Can Bonomo diyenlerin sayısı hızla artarken bakın Twitter'da konuyla ilgili nasıl yorumlar yapıldı Armağan Cağlayan: Koskoca muzik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Eurovision 2019 Turkiye Şarkısı Can Bonomo Can Bonomo'nun Eurovision 2019 Şarkısı Bu yıl Azerbaycan'ın ev sahipliğinde gercekleşecek olan 57 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Turkiye'yi temsil edecek olan genc muzisyen Can Bonomo'nun şarkısı, 22 Şubat Carşamba gunu TRT Muzik ve TRT 1 Ana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Can Bonomonun Yaşamı Can Bonomo Hakkında Özetle Data İzmirli Can Bonomo, müziğe 8 yaşında gitar çalarak başladı Can Bonomo Ortaokul ve lise baştan başa sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul'da devam etti 17 yaşında İstanbul semalarına açılmaya karar veren Bonomo, müzik dünyasına ses...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
can bonomo kimdir 1548642010 1548642010 canbonomokimdir5c4e66dfd9087canbonomokimdir5c4e66dfd9087 http:www5nnnnn1kcomportalphp?id 6567&d 1326275370 24 Mayıs 1987'de İzmirde doğan Can Bonomo, müzik hayatına demin sekiz yaşında gitar çalarak başladı İlköğretim ve lise baştan başa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt