Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Can Bonomo Eurovision'da Kaçıncı Olur ?

Can Bonomo Eurovision'da Kaçıncı Olur ?
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Can Bonomo Eurovision'da Kaçıncı Olur ? Fiilen bu konuyu anket olarak yazacaktım lakin, düşündüm konu olarak açmaya karar verdim Ön yargılı olmamak adına ilk kez Can Bonomo'yu araştırdım E çözümlemek zorunda kaldım, zira daha önceden hiç bir şekilde ne adını ne şanını duymuş değildim Yinede araştırayım, yaptığı müzik türünü bir dinleyeyim, belkide adam iyi söylüyordur, TRT seçmiş ise vardır bir bildiği dedim ve dinledim 1549345551 1549345551 canbonomoeurovisiondakacinciolur5c59231452bc1canbonomoeurovisiondakacinciolur5c59231452bc1canbonomoeurovisiondakacinciolur5c59231452bc1Netice hayal kırıklığı arkadaşlarım Bugün haber sitelerine Kıraç'ın bu konuyla ilgil yorumunu okudum Türkiye'de harika güzel işler yapıp, Türk insanının nabzına kadar parçalar besteleyen ve icra eden Kıraç'a adalet vermemek elde değil Bonomo'nun müzik türünü bir türlü anlayamadım Hayır tad vermiyor TRT nasıl olurda böyle bir kusur yapar aklım mantığım da almıyor kızlar Acilen sizlere soruyorum Bu BONOMO ile bu yarışmadaki şansımız nedir allaşkına ? Yani onlarca sanatkâr dururken ( kalitesini kanıtlamış ) Bonomo'nun seçilmesi bana göre tam bir fiyasko Bağzı şeyleri görmek için falcı olmaya da lüzum yok Hatalı Tercih vesselam PEKİ SİZCE ?  

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt