Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Can Bonomo Hep Bi Derdi Olur Şarkı Sozu

Can Bonomo Hep Bi Derdi Olur Şarkı Sozu
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Can Bonomo Hep Bi Derdi Olur Şarkısı
Can Bonomo Hep Bi Derdi Olur Şarkı Sozleri
Hep Bi Derdi Olur

keyfini bozmadı
yine bana gelmeden
kendine uğradı
gecer zaman gecer gider hemen

kafasına takmadı
sizi yolda gormeden
bileğini kesmişti
kanar şimdi olur artık gider

o der banane
banane
oldun gideli ben

of size ne
size ne
gitti şimdi koptu sizden

hep bi derdi olur
o kendini bulur
anlatırsın olmaz
o bildiğinden şaşmaz

size duşmez yolu
kimse sevmez onu
kalmadı o kimseye
yollar alır onu

Similar threads

Opium Şarkı Sozu Can Bonomo Can Bonomo Opium Şarkısının Sozleri Opium severim derdi elimden ceker operdi yerimden anlamadım anlamadım sordulardı neydi benim adım yururum adım adım sen de mi opium'a daldın? korkunu kalbine saldın ben de mi boş bi masaldım? kendini harcadın attın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Super Şarkı Sozu Can Bonomo Can Bonomo Super Şarkısının Sozleri Super Sorma yavrum neden kucuktun cok sen atlattın bana bi' gel bi' gel kimi ben sandın da yıprattın boyle hep kal burada Değişme hayat cok guzel sen bana deli deme deli değilim ben hayat guzel değil mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Meczup Şarkı Sozu Can Bonomo Can Bonomo Meczup Şarkı Sozleri Meczup Bir meczup hali yaman İcmemiş kalmış harman Deliye donmuş ondan Donme ey meczup uyan Dermiş hep aşklar yalan Korkmam oyunlarından Sona gidermiş her an Gitme ey meczup uyan En ileri durma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Bedirhan Gokce Meddar Şarkısı Sozu Bedirhan Gokce Meddar Şarkı Sozleri Aslen Urfalıyım dedi beg, Şıh Omer koyunden, Meddar Halilin ortancasıyım, Anamı tanımam bile, Bacım anlatırdı; Bi uzun, bı uzun sacları varmış, Beni doğururken olmuş garip, Cocukken hayvan otlatmaya gittiğimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
12 Ocak Muck Dizisi Ada'nın soylediği şarkı Muck Dizisi 2bolum cığ gibi şarkısının sozleri Muck Dizisinin 2bolumunde Ada'nın soylediği Cığ Gibi şarkısının sozleri: İnan ki sen gideli bulutlar hep ağlıyor Sensiz son gecemi gokyuzune fısıldıyor Ruzgar yıldızlara gitti o donmez diyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt