Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Can Bonomo Twitter Geyikleri

Can Bonomo Twitter Geyikleri
0
123

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
imagescanbonomotwittergeyikleri5ad1d72d1c7b3

TRT'nin Eurovision'a Can Bonomo'yu gonderiyoruz demesiyle Turkiye'nin gundemi anında değişti Kim olaki bu Can Bonomo diyenlerin sayısı hızla artarken bakın Twitter'da konuyla ilgili nasıl yorumlar yapıldı

Armağan Cağlayan: Koskoca muzik uzmaniyimdiyenlerin, Can Bonomo mu? Hic duymadimdemeleri en hafifinden ayip Dinazorluk boyle bir sey iste!

Erdil Yasaroglu: Muzisyenlerin hemen hepsinin Can Bonomo icin iyi konuşmaları ve destek olmaları ne guzel Umarım biri pıcırıp bozmaz bu durumu

Gulben Ergen: Populer olmadan da dinlenir,takip edilir,konser verir ama artik sukunet bitmistirHakkinda hersey soylenir,soylenebilirCan Bonomo hosgeldin

Mevlut Tezel : Can Bonomo icin ne dediler Ali Rıza Binboğa İlk defa duydum cok beğendim Aykut Gurel Parlak aslan gibi delikanlı Garo Mafyan Bugun tanıdım

Metin Uca: Can Bonomo yeniliğe acık, cok duyulmamış bir isim olarak Eurovision'a gercekten uygun Eurovision bir savaş, cenk değil neşeli eğlencelik

Taci Kalkavan: Eurovision sahnesi umarım cim olur Kum da Can Bonomo'nun şansı yok imagescanbonomotwittergeyikleri5ad1d72e7ba70png

Ayşegul Aldinc; Can Bonomo'yu seviyoruz destekliyoruz İş ki TRT fikrini degiştirmesin!

Hande Yener: Benim guzel ulkemi,eurovisionda kim temsil ederse,basarilli olmasini dilerim Can bonomo yu da ayni hislerle destekliyorum imagescanbonomotwittergeyikleri5ad1d72e7ba70png

Cuneyt Ozdemir: TRT'de Eurovison adaylarını kim seciyor merak ettim Mesela onca sanatcı dururken Can Bonomo kimin torpilidir? MODEL'i gonderseler ya

Erol Kose TRT hadise'nin ağda ped destekli sutyen epilady majezik nutella isteklerinden sonra bir daha eurovısıona kadın yollamamaya yemin etmiş

Muhammed Ozer: Can bonomo'yu bilmeyen binlerce kişiye, TRT'den rahatlatan acıklama; Bizde son dakikaya kadar kim olduğunu bilmiyorduk

Muratcan Atasoy: Bu sene icin kendisine teklif bekleyen Halil Sezai, Eurovision'a Can Bonomo'n katılacağını oğrenince 'iissyeeeaaağğgn' etti