Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

can cekisiyorum....

can cekisiyorum....
0
27

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
can cekisiyorum merhaba meleklerimbenim hikayemi bilenleriniz biliyor suanda esimin takildigi kizin kim oldugunu ögrendim ve kizin resmini gördümkeske ögrenmesiydimcanim okadar cok yaniyorkidisardan vücuduma bir sey yapilsa hissetmeyecek durumdayimben bir umut diye yalvarislar yakarislar icindeyken msjlarini görüyorumonun mutlulugunu istiyormusfalanmis filanmisbir insan evladi bunu yapabilirmi yahangi müslüman bunu bir müslümana yaparne yapayim herseyi birakip yokolup gideyimmi?? nasil ağırbaşlı kalayim nasil birsey olmamis gibi davranabileyimyardim edin bana düşünceler sunun desteginize okadar cok ihtiyacim varkihayattan korku ediyorumyarabbim sen bana bunlari yapanlara benim cektigimin on katini ver beddua etmekten hic hoslanmiyorum ama sen görüyorsun akittigim gözyasim kadar sayisi kadar ah ediyorum ikisinede6 sene ve bir kiz cocuguyarabbim sen sabir ve güc ihsan eyle amin  

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt