Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Can Dostum -Makale

Can Dostum -Makale
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
can dostum,can dostum yazısı,Dostluk yazıları,dostluk makaleleri

Seruvendir yaşamak; ne getirir, ne goturur belli olmaz, bir gun ağlar, bir gun gulersin

En umutsuz anında; yaşlar suzulurken yanaklarından, birden donuverir hatırladığında Işığın olur, karanlıkları delersin Ya da katılırken kahkahalarla, yuzunde acan gulleri gostermek istediğin Belki yanı başında belki cok uzaklarda, ama bir yurek atışı kadar yakındır sana

Kasvetli bir sabaha merhaba dediğinde gulerek, ya da duz yolda tokezlediğinde, ellerini avuclarında hissedersin

Coğu zaman yalnızsındır kalabalıklarda, sahte gulucuklere sahte gulucuklerle karşılık verirsin

İlişkiler vıcık vıcık; menfaat, ihanet, riya vardır hep etrafında Tiksinirsin

Hani bazen manasızdır yaşamak Ot gibiyim der dalar gidersin Bir film şeridi gibi gecerken yaşadıkların, Bir iki kareye takılır gozlerin O karelerden sevgi akar damarlarına Birden canlanır, dirilir, guclenirsin Dort elle sarılırsın sonra hayata Meydan okursun, kafa tutarsın Dunyayı sırtlayıp gidesin gelir Ben de buradayım dersin

Bir kucak acarsın, kolların dunyayı sarar Bir gulumser, icinde cicekler acar, yureğinde mevsim ilkbahar olur

Yanında yuksek sesle duşunur, en mahrem sırlarına ortak edersin Kimi zaman kalbini kırdığın, kimi zaman gonlunu aldığın olur Almadan veren, cağırmadan gelen, vedasız gidendir

Gun olur araya yollar, yıllar Ama hep taze sımsıcaktır anılar Hatırlayınca gulumsersin

Korkmazsın Buz uzerine yazılı değildir yitip gitmez Onunla alıp verdiklerin

Bilirsin

O benim CAN DOSTUMdersin

858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt