Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Can Dostum -Makale

Can Dostum -Makale

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
can dostum,can dostum yazısı,Dostluk yazıları,arkadaşlık makaleleri

Serüvendir yaşamak; ne getirir, ne götürür muhakkak olmaz, bir gün ağlar, bir gün gülersin

En umutsuz hemencecik; yaşlar süzülürken yanaklarından, aniden donuverir hatırladığında Işığın olur, karanlıkları delersin veya katılırken kahkahalarla, yüzünde açan gülleri göstermek istediğin Ola Ki yanı başında şayet fazla uzaklarda, fakat bir kalp atışı dek yakındır sana

Gamlı bir sabaha merhaba dediğinde gülerek, veya düz yolda tökezlediğinde, ellerini avuçlarında hissedersin

Çoğu vakit yalnızsındır kalabalıklarda, sahte gülücüklere sahte gülücüklerle karşılık verirsin

İlişkiler vıcık vıcık; menfaat, ihanet, riya vardır daima etrafında Tiksinirsin

Hani bazen manasızdır yaşamak Ot gibiyim der dalar gidersin Bir film şeridi gibi geçerken yaşadıkların, Bir iki kareye takılır gözlerin O karelerden sevgi akar damarlarına Ansızın canlanır, dirilir, güçlenirsin Dört elle sarılırsın sonra hayata Meydan okursun, kafa tutarsın Dünyayı sırtlayıp gidesin gelir Ben de buradayım dersin

Bir kucak açarsın, kolların dünyayı sarar Bir gülümser, içinde çiçekler açar, yüreğinde mevsim ilkbahar olur

Yanına yüksek sesle düşünür, en mahrem sırlarına iki taraflı edersin Kimi vakit kalbini kırdığın, kimi süre gönlünü aldığın olur Almadan veren, çağırmadan gelen, vedasız gidendir

Gün olur araya yollar, yıllar Fakat defalarca taze sımsıcaktır anılar Hatırlayınca gülümsersin

Korkmazsın Buz üstüne yazılı değildir yitip gitmez Onunla alıp verdiklerin

Bilirsin

O benim CAN DOSTUMdersin *

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt