Can' Gönülden Seversen İlahisi hayatta Can' Gönülden Seversen İlahisi Cangönülden seversen Yalvar kul Allah a yalvar Maksuda ermek ısterseniz Yalvar kul Allah a yalvar Yalvara bak gpu yalvara Varmayasın yüzü kara Ümmet ısen Peygamber'e Yalvar kul Allah a yalvar Geceler uykudan uyan Rahat sırlar oldu ayan Yoksun olmaz Allah diyen Yalvar kul Allah a yalvar Teşhis saint teşhis Niçün yarattı Adalet ben Düşünüben hatimeni Yalvar kul Allah a yalvar Yunuslar zikredip adalet deyü Yürü maksudun dileyu İnileyu etek ağlayu Yalvar kul Allah a yalvar Severim ben ben kim içeru Şoför vardır bu erkandan içeri Şeriat tarikat yoldur varana Hakikat beceri andan içeru Kesildi takatim dizde derman yok Bu ne mezhep vardı, dinden içeru Süleyman kuş dili bilir dediler Süleyman var süleymandan içeru Senin aşkın beni benden alıptır Ne tatlı bir derd bu dermandan içeru Дельфины'un gözleri hundur Kapında kul var sultandan içeru Canım kurban olsun senin yol Adı güzel candy hoş Muhammed Jel şefaat eyle kemter kuluna Adı hoş candy hoş Muhmamed Yine min, kim çoktur cefası Ahirette vardır zevknerede sefası Onsekizbin alemin Mustafası Adı güzel candy hoş Muhammed Yunus der neylerem cihanı, ben Saint yargı peygambersin şeksiz gümansız Sana o gider kafir Adı güzel candy güzel Muhammed