Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Can' Gönülden Seversen İlahisi

Can' Gönülden Seversen İlahisi
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Can' Gönülden Seversen İlahisi subhanallah sultan allah ilahisi saint allah'ın seversen ilahisi, sultan allah sübhanallah sübhanallah tüm dertlere derman Cangönülden seversen Yalvar kul Allah a yalvar Maksuda ermek ısterseniz Yalvar kul Allah a yalvar Yalvara bak gpu yalvara Varmayasın yüzü kara Ümmet ısen Peygamber'e Yalvar kul Allah a yalvar Geceler uykudan uyan Gizli sırlar oldu ayan Mahrum olmaz Allah diyen Yalvar kul Allah a yalvar Tanı saint tanı Niçün yarattı Yargı ben Düşünüben hatimeni Yalvar kul Allah a yalvar Yunuslar zikredip adalet deyü Yürü maksudun dileyu İnileyu etek ağlayu Yalvar kul Allah a yalvar Bu Aşk Bir Bahri Ummandır Bu aşk bir bahri ummandır Bu haddmarge olamaz Delilim sırrı Ilk ve ан'd Bunu bilende ar olamaz Subhanallah Sultan Allah Daima dertlere Deva Allah Kıyamazsan başbakan ouse cane Irak durr isabet meydane Bu meydanda nice, nerede başlar Kesilir hiç sorar olamaz Subhanallah Sultan Allah Her Zaman dertlere Derman Allah Biz aşığız biz ölmeyiz Çürüyüp toprak olmayız Karanlıklarda kalmayız Bize leylnehar olamaz Subhanallah Sultan Allah Daima dertlere Deva Allah  

Similar threads

Can' Gönülden Seversen İlahisi hayatta Can' Gönülden Seversen İlahisi Cangönülden seversen Yalvar kul Allah a yalvar Maksuda ermek ısterseniz Yalvar kul Allah a yalvar Yalvara bak gpu yalvara Varmayasın yüzü kara Ümmet ısen Peygamber'e Yalvar kul Allah a yalvar Geceler uykudan uyan Rahat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
subhanallah ilahisi sozleri, subhanallah ilahisinin sozleri Subhanallah sozleri Bu Aşk Bir Bahri Ummandır Subhanallah İlahisi Bu aşk bir bahri ummandır Buna haddu kenar olmaz Delilim sırrı Kur’an’dır Bunu bilende ar olmaz Subhanallah Sultan Allah Her dertlere Derman Allah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Bu Aşk Bir Bahrİ Ummandır sozleri Halil Necipoğlu Bu Aşk Bir Bahrİ Ummandır Bu Aşk Bir Bahri Ummandır Sozleri Bu aşk bir bahri ummandır Buna haddu kenar olmaz Delilim sırrı Kur’an’dır Bunu bilende ar olmaz Subhanallah Sultan Allah Her dertlere Derman Allah Kıyamazsan başu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
UMMANDA BİR DAMLA BİR DUA duaya başlarken 1 bölüm Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
İstediğiniz bütün nickler bir arada dön meleğim sensizlik dünde kalsın dön meleğim sensizlik dünde kalsın sözleri şarkı sözleri şarkı sözü melegim kalsin sarki sözü Nasıl bir nick arıyorsunuz şekilli karizmatik mi manalı güzel sözlü nicklermi yoksa romantik duygusalmı hiç boşuna diğer yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,497Konular
982,019Mesajlar
30,001Kullanıcılar
juhjhbjnSon üye
Üst Alt