91. İzmir Enternasyonal Fuarı Rock&Rap sahnesinde, dün akşam, kendine has stili ve müziğiyle büyük hayran kitlesine sahip olan Can Gox vardı. Can Gox, 91 yıllık tarihe sahip İzmir Fuarı’nda olmanın gururunu yaşadığını belirterek, geçmiş periyotlarda Fuar’da sahneye çıkan unutulmaz isimlere dikkat çekip “Kimler ayak basmış, kimler gelmiş, kimler geçmiş düşündüğüm vakit zati dizlerimi titretiyor. Bu nedenle konserden farklı benim heyecanım” dedi.
91. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Rock&Rap sahnesi kendine has usulü ve yorumuyla büyük beğeni kazanan Can Gox’u ağırladı. Sevenlerine, birbirinden hoş müzikleri seslendiren Can Gox gücüyle de dikkat çekti. Konsere katılan binlerce vatandaş, Can Gox’un seslendirdiği müziklere eşlik ederek cümbüşün tadını doyasıya yaşadı. Can Gox, daha evvel de Mogambo Geceleri’nde sahneye çıktığını belirterek, “İzmir’de olmak benim için her vakit başka bir his söz ediyor. İzmir’in gücü daima farklı. Ayrıyeten 100. Yıl etkinliklerinde olmak da ayrıyeten bir gurur. Bu vesileyle burada olma imkânı tanıdığı için Sayın Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer’e de teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Rock&Rap Sahnesi, son akşamda Anıl Piyancı ve Contra’yı müzikseverlerle buluşturacak.
Fuarın klasikleri ortasına giren Mogambo Geceleri’nde ise son akşamda Buzuki Orhan sahne aldı. İzmir Fuarı’nda son olarak 16 yıl evvel sahne aldığını söz eden Buzuki Orhan, tekrar Fuar’da olmanın memnunluğunu yaşadığını lisana getirdi. Buzuki Orhan, gece boyunca çalıp seslendirdiği Ege ezgileriyle dinleyenlerine keyifli ve hareketli dakikalar yaşattı. Müzikseverlerin büyük ilgi gösterdiği Mogambo Geceleri boyunca Ezgi Bıcılı ön küme olarak sahne aldı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi mesken sahipliğinde Folkart ana sponsorluğu Migros aktiflik sponsorluğu, Batı Anadolu, Çimentaş, ESBAŞ, İZKA İnşaat, Jimmy Key, Karluna, Luna, Nemport, Tankar, Uniteks sponsorluğu, Baş Radyo medya sponsorluğunda düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı; teknoloji, ticaret, kültür, sanat ve cümbüşün her yaş kümesine hitap eden etkinlikleriyle İzmirlileri karşılıyor.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı