Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Can Sıkıntısı Deyiminin Anlamı

Can Sıkıntısı Deyiminin Anlamı
0
132

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Can Sıkıntısı Deyim Acıklaması

Can Sıkıntısı Deyimi

Can Sıkıntısı: Yapılacak iş ve bir şeyle oyalanma imkanı bulamamaktan duyulan tedirginlik, icine duşulen bunalım

Butun gun evde oturuyor, can sıkıntısından ne yapacağımı bilemiyordum

Similar threads

Can sıkıntısı nedir, Can sıkıntısının anlamı, Can sıkıntısı deyiminin acıklaması Can sıkıntısı : Yapılacak iş ve bir şeyle oyalanma imkanı bulamamaktan duyulan tedirginlik, icine duşulen bunalımButun gun evde oturuyor, can sıkıntısından ne yapacağımı bilemiyordum
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Bıkkınlık nedir, Can sıkıntısının anlamı, Bezginlik deyiminin açıklaması Bıkkınlık : Yapılacak iş ve bir şeyle oyalanma imkânı bulamamaktan duyulan rahatsızlık, içine düşülen buhranBütün gün evde oturuyor, can sıkıntısından ne yapacağımı bilemiyordum*
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Can Kaygısına Duşmek Deyiminin Anlamı Nedir Can Kaygısına Duşmek Deyiminin Acıklaması Can Kaygısına Duşmek Deyiminin Anlamı Can kaygısına duşmek Her şeyi bırakıp, icine duştuğu tehlikeden varlığını kurtarma ve koruma cabasında olmak Ornek: Ortalık birbirine girip silahlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Al Kulahını Ey Vallahi (Da) İcinde Ne Demek Al Kulahını Ey Vallahi (Da) İcinde Deyiminin Acıklaması Al Kulahını Ey Vallahi (Da) İcinde Anlamı nedir Bu deyim, sabredip zor bir işin ustesinden gelemeyen veya bir işten usanıp bıkan ve o işi bırakan insanlar tarafından kullanılır Bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
B Harfi İle Başlayan Deyimler B Harfindeki Deyimler Baba adam: Ağır başlı, iyi yurekli, olgun, hoşgorulu, yaşlıca adamNe baba adammış meğer, ailesinden değil, komşularından bile kimseyi ihmal etmedi Babası tutmak (veya babaları ustunde olmak): Cok fazla ofkelenmek, kızgınlığı her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
858,496Konular
982,139Mesajlar
30,089Kullanıcılar
memoneoSon üye
Üst Alt