Can Tanrıyar İntihar Etmek İstedi can tanrıyar can tanrıyar intihar can tanrıyar haberleri Sevgili melekler, bir süredir eski eşi Petek Dinçöz'le davaları süren Can Tanrıyar geçtiğimiz akşam intihara kalkıştı Gazetevatan'ın haberine göre Tanrıyar, gecenin ilerleyen saatlerinde, Şamdan'da eğlencenin ortasındayken meçhul bir sebepten ötürü elindeki alkol kadehini kırarak intihar girişiminde bulundu Vücuduna önemli yaralar devretmek üzereyken mekandaki emniyet görevlileri göre son anda engellenen Tanrıyar, hiddet nöbetini ucuz atlatırken Şamdan'ın güvenlik görevlileri kadar şipşak mekandan dışarı çıkarıldı 1548622121 1548622121 cantanriyarintiharetmekistedi5c4e193069697cantanriyarintiharetmekistedi5c4e193069697 cantanriyarintiharetmekistedi5c4e193069697 YÜZÜNDEN VE ELLERİNDEN KANLAR AKTI Yüzünden ve ellerinden akan kanlarla soluğu Etiler'deki asayiş ofis amirliğinde bölge meşhur yapımcı, burada basın mensupları tarafından görüntülenince olanlar oldu Gazetecilerin yanında gelerek Petek'le ayrılığımı hazmedemeyen bir hayranı bana saldırdı ve her tarafımı tırmaladıdiyerek dert yandı Çelişkili ifadelerini Onun hayranı olan bir hanımefendi olduğunu düşünüyorum Bana saldırdı lakin ben kimseden davacı olmayacağımsözleriyle sürdüren Tanrıyar'ın vücudunun çeşitli yerlerindeki ciddi kesikler ise dikkatlerden kaçmadı Kırdığı bardağı boğazına dayadığı anda mekan personeli göre engellenen Tanrıyar'ın bu anlardaki boğuşma sebebiyle çenesinin altının çizildiği ve üzerindeki sweatshirtünde olayın izlerini taşıdığı gözlemlendi 'BOŞVERİN KARAKOLU SİZİ ÇORBACIYA GÖTÜREYİM' Polise verdiği devlete ait olmayan ifadede biri bana saldırdı fakat şikayetçi değilim dediği öğrenilen Can Tanrıyar'ın görevli memurların o vakit buyurun sizi bir karakola götürelim ve şikayetiniziifadenizi orada alalımteklifine ise abes verin karakolu ben sizi çorbacıya götüreyim teklifi ile karşılık verdiği ama görevli memurların kendisini kibarca reddederek asayiş büronun dışına eğlence ettiği öğrenildi bir hayli alkollü olduğu gözlemlenen Tanrıyar, sonra aracına binerek Etiler'den çabucak ayrıldı Ünlü yapımcının çocuğu Anılcan, daha geçen hafta babasının psikolojisinin bozulduğuna dair bir yazı kaleme almıştı İşte o yazıdan uyarı çeken satırlar; Kaç kez yazdım, söyledim
Petek abla ne olursun dur, sus bundan böyle
Yeter bundan böyle
Acilen de çıkıp demişsin gibi, Can'layken bitkisel hayattaydım diye
Şaka mı yapıyorsun
Babam, seni nebati hayattan yok, komadan çıkarmış bir insan
Bunu ben değil, bütün Türkiye biliyor Niçin hala babamı tahrik etmeye çalışıyorsun? Babamı öldürsen veya hapse attırsan mutlu mu olacaksın Petek abla
O süre sen nasıl çıkacaksın insan içine? Bir gaza geldin, ayrılmadan önce hayatınızı zindana çevirdin, ayrıldıktan sonradan ise tam bir cehenneme çevirdin tüm yaşamınızı
Bir açsan gözlerini, her şeye karşın yaşam yaşamaya bedel be Petek abla
Fazla yazık ediyor ve çok vakit kaybediyorsun Ve senin gözlerini kimse açamaz, kimseyi dinleyecek durumda değilsin
Senin gözlerini yalnızca Allah açabilir Dualarım böyle
Ve tekrar söylüyorum
İnan, halk müziği sıkıldı Bazı şeyler için bundan böyle fazla geç kaldın
Sil kafandan her şeyi lakin söz olarak değil, aslında icraat olarak sil ve hayatını yaşa
Babamdan da çek ellerini ancak, o 25 aydır mutlu, bundan sonra da senin adın geçmeden mutluluğun yanına üstelik refah kelimesini koyabilsin babam