Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Can Yakan Facebook Sözleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Kader çizgimsin avuçlarımda, sen okyanuslar ötesi, tuz suların gökkuşağı keşfedilmemiş bir ada'nın çiçeğisin

Ya teklifimi kabul edersin ya da arkasından koşarken yırtığım ayakkabıların paralarını ödersin

Yıllardan Beri kafama kadar birini aradım lakin beyhude bulamadım diyorumki istersen arkadaş olalım senlen

Ben senin yüzüne yok ben senin o güzel saf kalbine aşık oldum benimle çıkarmısın

Seni görür görmez kalbimin duracağını hissediyorum lakin bırakıp gidemiyorum çünkü seni seviyorum benimle çıkarmısın sevgilim

Sana bakamıyorum sana söyleyemiyorum sana dayanamıyorum seni seviyorum lakin diyemiyorum çünkü utanıyorum!!!

Kimileri Vardır Aşkın En Yücesine Lâyıktır, Kimileri Vardır Aşkın En yücesini Versende Aşşağılıktır

Yoluma Çıkma Sakın Çarparım, Bana Şekil yapma Sakın Kalbini Kırarım

Ben Asiiyim Kimseye Boyun Eğmem! Hırçınım Kimseyi Dinlemem! Ben Buyum! Seversen Beni Böyle Sev! Sevme Güya Seninle Doğdum!!

Can Yakan Sözlerin Parçaladı Bedenimi Hemen Canım yanmaz Artık Alıştırdın Beni

Canımı Yakan Gidişlerin Değildi Zaten Canımı Alan O Zifiri Sözlerindi

Sevgiye Koşarak umutları bir bir yakalayarak gittiğim hayatımı gidişlerinle bitirdin Sadece Canımı Yok Benide Benden Aldın
Azraile meydan Okuduğum Bu hayatta Canımı Aldın Azraile Bırakmadın, Derhal Canımı iStiyorum yarınlarımı geri Ver Bana!

Sana Güvenerek Çıktım Acı Hayatın Yoluna Sana inanarak Başladım Hayata inanmaya Yine Benim Canımı Aldın hayatın Ortasında!

Seni Sonbahar rüzgarlarına Bırakıyorum Yaktığım Canımı Bitmiş Hayata Hazırlıyorum Sensiz Yaşamak Hayata Her Tarafta Açtırmak iStiyorum

Hayatım Gürültüsüz bir fiLm gibi Oyuncular var Ses yok Hepsinin Sesini Kıstım Kendim Yaşıyacağım Hayatımı Bundan Böyle Kimseye Ne el Nede Bel Bağlıcam

Bulutların maviliğini ellerine,yıldızların parlaklığını gözlerine,sevgilerin en yücesini kalbine usulca bırakıyorum KABUL EDERMİSİN?

Arkadaşımın işi varmışta acaba yemekte bana eşlik eder misiniz? ısmarladığım yemek boşuna gitmesin *

858,543Konular
981,905Mesajlar
32,560Kullanıcılar
emoooSon üye
Üst Alt