Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Canakkale İcinde Melodika Notası

Canakkale İcinde Melodika Notası
0
220

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Canakkale İcinde Notaları Melodika

Canakkale İcinde Turkusunun melodika notaları

Canakkale Turkusunun melodika notaları aşağıdaki gibidir

Canakalle turkusu Notaları :

dore re re ince do sido la sol

la lasi dolalasol soolll

lalalala sol sol la sol famifa

sol solfa la sol fami re do

mifasolla fa mi famimire reeeee

Canakkale Turkusunun sozleri:

Canakkale icinde vurdular beni
Olmeden mezara koydular beni
Of! Gencliğim eyvah!

Canakkale icinde aynalı carşı,
Anne ben gidiyorum duşmana karşı,
Of! Gencliğim eyvah!

Canakkale icinde bir dolu testi,
Anneler babalar umidi kesti,
Of! Gencliğim eyvah!

imagescanakkaleicindemelodikanotasi5ad9f708a407a

Similar threads

Canakalle turkusu Notaları : dore re re ince do sido la sol la lasi dolalasol soolll lalalala sol sol la sol famifa sol solfa la sol fami re do mifasolla fa mi famimire reeeee Canakkale Turkusunun sozleri: Canakkale icinde vurdular beni Olmeden mezara koydular beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Canakkale Turkusu Sozleri Canakkale icinde vurdular beni Olmeden mezara koydular beni Of gencliğim eyvah Canakkale koprusu dardır gecilmez Al kan olmuş suları bir tas icilmez Of gencliğim eyvah Canakkale icinde aynalı carşı Anne ben gidiyorum duşmana karşı Of gencliğim eyvah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Canakkale Turkusunun Notaları Melodika Melodika Canakkale Turkusunun Notaları Canakkale turkusunun melodika notaları do re re re do si do la sol la la si do la la sol sol la la la la sol sol la sol fa mi fa mi fa sol la sol fa mi re do mi fa sol la fa mi re mi re
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Canakkale turkusunun melodika notaları melodika notaları canakkale turkusu Canakkale turkusunun notaları melodika do re re re do si do la sol la la si do la la sol sol la la la la sol sol la sol fa mi fa mi fa sol la sol fa mi re do mi fa sol la fa mi re mi re
Cevaplar
0
Görüntüleme
378
Çanakalle türküsü Notaları : dore re re ince do sido la sol la lasi dolalasol soolll lalalala sol sol la sol famifa sol solfa la sol fami re do mifasolla fa mi famimire reeeee Çanakkale Türküsünün sözleri: Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni Of...
Cevaplar
0
Görüntüleme
249
858,535Konular
981,787Mesajlar
32,234Kullanıcılar
Üst Alt