Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Canakkale İcinde Turku Sozu

Canakkale İcinde Turku Sozu
0
149

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Canakkale Turkusu Sozleri
canakkale icinde turkusunun sozleri

Canakkale turkusu, Canakkale Savaşı'nı anlatan bir turkudur Ait olduğu yore Kastamonu'dur

Canakkale Turkusu

Canakkale icinde aynalı carşı,
Ana ben gidiyom duşmana karşı,
Off, gencliğim eyvah!

Canakkale icinde bir uzun selvi
Kimimiz nişanlı, kimimiz evli,
Off, gencliğim eyvah!

Canakkale icinde bir kırık testi
Analar babalar umidi kesti,
Off, gencliğim eyvah!

Canakkale elinde toplar kuruldu,
Vay bizim uşaklar orda vuruldu,
Off, gencliğim eyvah!

Canakkale ustunu duman burudu
On ucuncu fırka harbe yurudu,
Off, gencliğim eyvah!

Canakkale icinde vurdular beni
Olmeden mezara koydular beni,
Off, gencliğim eyvah!

Similar threads

Canakkale İcinde Turkusu Sozleri Canakkale İcinde Turkusunun Sozleri Canakkale İcinde Canakkale icinde aynalı carşı Ana ben gidiyom duşmana karşı Of gencliğim eyvah Canakkale icinde bir uzun selvi Kimimiz nişanlı kimimiz evli Of gencliğim eyvah Canakkale ustunu duman burudu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Canakkale icinde aynalı carsı Turkusu Sozleri Canakkale Turkusu sozleri Canakkale icinde aynalı carşı Ana ben gidiyom duşmana karşı Of gencliğim eyvah Canakkale icinde bir uzun selvi Kimimiz nişanlı kimimiz evli Of gencliğim eyvah Canakkale ustunu duman burudu On ucuncu fırka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Canakkale Turkusunun Sozleri Canakkalede anlatılan bir turkudur Canakkale turkusu Canakkale Turkusu Katamonu yoresine ait bir turkudur Canakkale icinde vurdular beni sozleri Canakkale icinde vurdular beni Olmeden mezara koydular beni Of gencliğim eyvah Canakkale koprusu dardır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
Canakkale Turkusunun Acıklaması nedir Canakkale Turkusunun Hikayesi Canakkale, I Dunya Savaşında İtilaf Devletleri ile Osmanlı Devletinin savaştığı cephelerden sadece bir tanesiydi Ancak Canakkale Savaşının taşıdığı onem bunun cok otesindedir Canakkale Savaşı, tarihi bir donum noktası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Canakkale İcinde Vurdular Beni Turkusu Hikayesi Canakkale Turkusu Sozleri Ve Turkunun Hikayesi Canakkale İcinde Vurdular Beni Hikayesi Canakkale turkusu Canakkale savaşları başlamadan once mi yoksa harp sırasında mı yakılmıştır? Bu sorunun yanıtı bir mektupta bellidirSoz konusu mektup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt