Çanakkale İçinde Vurdular Beni Sözleri Çanakkale İçinde Vurdular Beni Sözü Çanakkale İçinde Vurdular Beni Türküsü Sözleri Çanakkale İçinde Vurdular Beni Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler Bu yazımızda başlıca hepimizin küçükken okulda öğrendiği Çanakkale İçinde Vurdular Beni türküsünün sözlerini paylaşıma açıyoruz 1549250196 1549250196 canakkaleicindevurdularbenisozleri5c57ae983193bcanakkaleicindevurdularbenisozleri5c57ae983193bcanakkaleicindevurdularbenisozleri5c57ae983193b Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni Of gençliğim yazık Çanakkale köprüsü dardır geçilmez Al kan olmuş suları bir tas içilmez Of gençliğim eyvah Çanakkale içinde aynalı çarşı Anne ben gidiyorum düşmana aleyhinde Of gençliğim yazık Çanakkale içinde bir doymuş testi Anneler babalar ümidi kesti Of gençliğim yazık Çanakkale'den çıktım emrindeki basa basa Ciğerlerim çürüdü kan kusa kusa Of gençliğim eyvah Çanakkale içinde sıra söğütler Altında yatıyor aslan yiğitler Of gençliğim eyvah Çanakkale'den çıktım başım selamet Anafarta'ya varmadan koptu kıyamet Of gençliğim eyvah
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.