Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Canakkale icinde vurdular beni turkusunun sozleri

0
225

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0

Canakkale Turkusu

Canakkale İcinde
Canakkale İcinde Aynalı Carsı,
Ana Ben Gidiyom Duşmana Karsı
Of Gencliğim Eyvah
Canakkale İcinde Bir Uzun Selvi,
Kimimiz Nişanlı Kimimiz Evli
Of Gencliğim Eyvah
Canakkale Ustunu Duman Burudu,
On Ucuncu Fırka Yurudu
Of Gencliğim Eyvah
Canakkale İcinde Bir Dolu Testi,
Analar Babalar Mektubu Kesti
Of Gencliğim Eyvah

Similar threads

Turkuler Canakkale İcinde Aynalı Carşı Şarkısı Sozu Turkuler Canakkale İcinde Aynalı Carşı Şarkı Sozleri Turkuler Canakkale İcinde Aynalı Carşı Şarkı Sozu Canakkale İcinde Aynalı Carşı Canakkale İcinde Aynalı Carsı, Ana Ben Gidiyom Duşmana Karsı Of Gencliğim Eyvah Canakkale İcinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Canakkale Turkusu Sozleri Canakkale Turkusu Sozleri Tamamı canakkale icinde vurdular beni olmeden mezara koydular beni of gencliğim eyvah canakkale koprusu dardır gecilmez al kan olmuş suları bir tas icilmez of gencliğim eyvah canakkale icinde aynalı carşı anne ben gidiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
348
Canakkale İcinde Vurdular Turkusunun Sozu Canakkale İcinde Vurdular Turku Sozleri Canakkale icinde vurdular beni Olmeden mezara koydular beni (Nişanlımın cevresine sardılar beni) Of gencliğim eyvah Canakkale icinde aynalı carşı Anne ben gidiyom duşmana karşı Of gencliğim eyvah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Canakkale Turkusunun İngilizce Sozleri Canakkale savaşı sırasında ortaya cıkan ve cephede ağızdan ağıza dolaşarak bu gunlere kadar gelen Canakkale Turkusu ve ingilizce cevirisi şoyledir: Canakkale Turkusu Canakkale icinde aynalı carşı Ana ben gidiyom duşmana karşı, off, gencliğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Canakkale İcinde Vurdular Beni Sozu Canakkale İcinde Vurdular Beni Turkusu Sozleri Canakkale İcinde Vurdular Beni Sozleri Canakkale icinde vurdular beni Olmeden mezara koydular beni Of gencliğim eyvah Canakkale koprusu dardır gecilmez Al kan olmuş suları bir tas icilmez Of...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt