Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çanakkale Savaşı Atatürk Sözleri

Çanakkale Savaşı Atatürk Sözleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çanakkale Savaşında Atatürkün Söylediği Sözler

Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini bildiren şayanı şaşırma ve tebrik bir misaldir Emin olmalısınız fakat, Çanakkale Muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur

Ben, size taarruz emretmiyorum;ölmeyi emrediyorum!Biz ölünceye değin geçecek zaman kapsamında yerimize başka kuvvetler ve kumandanlar geçebilir

Bir gün gelecek,ben,hayal olarak kabul ettiginiz bu inkilaplari basaracagim

Geldikleri gibi gidecekler

Benimle beraber burada muharebe eden askerler kesinkes bilmelidir oysa, bize bahşedilen iffet görevini eksiksiz yapmak için bir adım geri gitmek yoktur Uyku, dinlenme aramanın, bu dinlenmeden yalnız bizim yok, tüm milletimizin sonsuza dek mahrum kalmasına sebep olacağını hepnize hatırlatırım

Atatürk'ün yabancı orduların şehit düşen askerleri için, ''Şimdi dost bir ülkenin topraklarında yatıyorsunuz Rahat içinde uyuyun Bizim için Mehmetler ile Jonny'ler aralarında bir ayrım yok'' dediğini, yabancı şehitlerin annelerine de ''Oğullarını uzaktan ülkelerden buraya gönderen anneler siz de gözyaşlarınızı silin Oğullarınız hemen bizim bağrımızda refah içinde yatıyor Canlarını bu ülkede kaybederek, onlar artık bizim de evlatlarımız oldu'' demiştir *

858,523Konular
981,268Mesajlar
31,118Kullanıcılar
humeyracskSon üye
Üst Alt