Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çanakkale Türküsünün Bestecisi Kimdir

Çanakkale Türküsünün Bestecisi Kimdir
0
215

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Çanakkale Türküsünün Bestecisi Kim Yazmıştır

Çanakkale Türküsü Çanakkale Savaşı'nı anlatan bir türküdürNotaya Muzaffer Sarısözen'in aldığı türkünün kaynağı Kastamonulu İhsan Ozanoğlu'durÇanakkale Türküsü öteki bir Kaynağa kadar ise Anonim bir türküdürÇanakkale türküsü Kastamonu yöresine ait bir türküdür

Çanakkale Türküsü Sözleri

Çanakkale Türküsünün sözleri
Çanakkale Türküsü şarkı sözleri
Çanakkale içinde vurdular beni sözleri

Çanakkale içinde vurdular beni
Ölmeden mezara koydular beni
Of gençliğim eyvah

Çanakkale köprüsü dardır geçilmez
Al kan olmuş suları bir tas içilmez
Of gençliğim eyvah

Çanakkale içinde aynalı çarşı
Anne ben gidiyorum düşmana aleyhinde
Of gençliğim eyvah

Çanakkale içinde bir dolu testi
Anneler babalar ümidi kesti
Of gençliğim yazık

Çanakkale'den çıktım alt basa basa
Ciğerlerim çürüdü kan kusa kusa
Of gençliğim yazık

Çanakkale içinde sıra söğütler
Altında yatıyor aslan yiğitler
Of gençliğim yazık

Çanakkale'den çıktım başım selamet
Anafarta'ya varmadan koptu kıyamet
Of gençliğim yazık *

Similar threads

Çanakkale Türküsünün Sözlerinin Tamamı Çanakkale türküsü, Çanakkale Savaşı'nı anlatan bir türküdürAit olduğu yöre Kastamonu'dur Nakaratı Çanakkale içinde aynalı çarşı belli başlı ben gidiyorum düşmana karşısında Of! gençliğim yazıkşeklindedir Notaya Muzaffer Sarısözen 'in aldığı türkünün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Çanakkale İçinde Vurdular Beni Sözleri Çanakkale İçinde Vurdular Beni Sözü Çanakkale İçinde Vurdular Beni Türküsü Sözleri Çanakkale İçinde Vurdular Beni Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler Bu yazımızda başlıca hepimizin küçükken okulda öğrendiği Çanakkale İçinde Vurdular Beni türküsünün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Çanakkale türküsü hangi yöreye ait Çanakkale türküsü, Çanakkale Savaşı'nı anlatan bir türkü Çanakkale türküsü Kastamonu yöresine aittirNotaya Muzaffer Sarısözen'in aldığı türkünün kaynağı Kastamonu'lu İhsan Ozanoğlu'dur Çanakkale türküsü Sözleri Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
288
Çanakkale Türküsü Sözleri Çanakkale içinde vurdular beni sözleri Çanakkale Türküsü sözleri Namına türküler yakılıp destanlar yazılan Çanakkale savaşı için yazılmış en ünlü ve hoş türkü bu olsa gerek, Çanakkale Türküsü melekler İşte bu anlamlı türkünün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Çanakkale türküsünün sözleri ve hikayesi özetle Çanakkale Türküsü Hikayesi Özet :Türkü Çanakkale savaşı esnasında ortaya çıkmıştır BUnu savaşta asker olan Emrullah Nutkunun annesine yazdığı mektuptan anlıyoruz Mektupta Nutku annesine şöyle diyor:Birkaç günden beri Çanakkale sokaklarından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt