Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çanakkale Türküsünün Sözlerinin Tamamı

0
105

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90

Çanakkale türküsü, Çanakkale Savaşı'nı anlatan bir türküdürAit olduğu yöre Kastamonu'dur
Nakaratı Çanakkale içinde aynalı çarşı belli başlı ben gidiyorum düşmana karşısında Of! gençliğim yazıkşeklindedir

Notaya Muzaffer Sarısözen 'in aldığı türkünün kaynağı Kastamonulu İhsan Ozanoğlu'dur

Çanakkale içinde vurdular beni
Ölmeden mezara koydular beni
Of gençliğim yazık
Çanakkale köprüsü dardır geçilmez
Al kan olmuş suları bir tas içilmez
Of gençliğim yazık
Çanakkale içinde aynalı çarşı
Ana ben gidiyorum düşmana aleyhinde
Of gençliğim yazık
Çanakkale içinde bir doymuş testi
Anneler babalar ümidi kesti
Of gençliğim yazık
Çanakkale'den çıktım emrindeki basa basa
Ciğerlerim çürüdü kan kusa kusa
Of gençliğim eyvah
Çanakkale içinde sıra söğütler
Aşağı yatıyor aslan yiğitler
Of gençliğim eyvah
Çanakkale'den çıktım başım selamet
Anafarta'ya varmadan koptu kıyamet
Of gençliğim yazık *

Similar threads

Çanakkale içinde vurdular beni türküsünün sözleri Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni Of gençliğim eyvah Çanakkale köprüsü dardır geçilmez Al kan olmuş suları bir tas içilmez Of gençliğim yazık Çanakkale içinde aynalı çarşı Anne ben gidiyorum düşmana karşı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Çanakkale türküsü hangi yöreye ait Çanakkale türküsü, Çanakkale Savaşı'nı anlatan bir türkü Çanakkale türküsü Kastamonu yöresine aittirNotaya Muzaffer Sarısözen'in aldığı türkünün kaynağı Kastamonu'lu İhsan Ozanoğlu'dur Çanakkale türküsü Sözleri Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
253
Çanakkale türküsünün sözleri ve hikayesi özetle Çanakkale Türküsü Hikayesi Özet :Türkü Çanakkale savaşı esnasında ortaya çıkmıştır BUnu savaşta asker olan Emrullah Nutkunun annesine yazdığı mektuptan anlıyoruz Mektupta Nutku annesine şöyle diyor:Birkaç günden beri Çanakkale sokaklarından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Çanakkale türküsünün sözleri ve hikayesi Çanakkale türküsünün önce sözlerini paylaşmak istedik sizlerle daha sonra aşağı Çanakkale Türküsünün hikayesini okuyabilir türkü hakkında veri edinebilirsiniz Çanakkale içinde vurdular beni sözleri Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
290
Çanakkale Türküsünün hikayesi nedir? Çanakkale türküsünün yaşanmış hikayesi Türkü Çanakkale savaşı sırasında ortaya çıkmıştır Bunu savaşta asker olan Emrullah Nutkunun annesine yazdığı mektuptan anlıyoruz Mektupta Nutku annesine şöyle diyor: Birkaç günden beri Çanakkale sokaklarından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,496Konular
981,797Mesajlar
29,862Kullanıcılar
rasalneoSon üye
Üst Alt