Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çanakta Keyif

Çanakta Keyif

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler
• Yarım kilo Kuşbaşı Et
• 1 adet Domates
• 2 adet Sivri Biber
• 1 adet Soğan
• 1 adet Patlıcan
• 1 adet Patates
• 5 adet Milföy Hamuru
• 3 çorba kaşığı Kaşar Peyniri
• 1 su bardağı Mısırözü Yağı
• 2 çorba kaşığı terayağ
• Tuz

Tarif

Margarini kızdırdıktan sonra küçük küçük doğradığınız soğanları pembeleşinceye kadar kavurun Kuşbaşı etleri küçük küçük doğradığınız biberleri, domatesleri ve dövülmüş sarımsağı ekleyip kavurmaya devam edin Tencerenin kapağını kapatıp 10 dk kadar pişirin Patlıcanları ve patatesleri küp küp doğrayıp bol yağda kızartın Kızartmış olduğunuz sebzelerin fazla yağını süzüp etlerin yanına ilave edin Yemeğin tuzunu ve rendelenmiş kaşar peynirleri de ekleyin Küçük fırın kaplarının içine hazırlamış olduğunuz bu malzemeyi paylaştırın Milföy hamurlarıyla kapların üzerine kapak yaparak fırında pişmeye bırakın Önceden ısıtılmış fırında 200 derecede hamurların üzeri kızarıncaya kadar pişirin Fırından çıkarttığız kapları ters çevirip servis yapın

 
858,496Konular
982,405Mesajlar
30,226Kullanıcılar
Paradise5959Son üye
Üst Alt