Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Canan Karatay eşiyle 40'ıncı evlilik yıl dönümlerini kutladı!

Hoş geldin! HelenPioda tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Canan Karatay eşiyle 40'ıncı evlilik yıl dönümlerini kutladı!
0
118

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
canan_karatayin_sir_gibi_sakladigi_esi_1543556708_7437.jpg

Sıhhat meydanında yaptığı açıklamalarla gündem olan Türk doktor, Kalp ve İç Marazları Profesörü Canan Karatay'ın sır üzere sağladığı eşiyle evlilik yıl dönümlerini kutladı.

Yaptığı enteresan açıklamalarla gündemden düşmeyen Canan Karatay, eşiyle 40'ıncı evlilik yol dönümlerini kutladı. 

MPJlr_1570085520_374.jpg

Elazığlı olan Canan Karatay'ın eşinin ismi Ali Başak Karatay'dır. Karatay, verdiği bir röportajda eşi ile evliliğini işte bu laflarla anlatmıştı:

"Bana, 'Evde kaldın!' diyorlardı, 35’tim zira, umurumda bile değildi, divane üzere ders çalışıyordum. Validem bir gün, 'Senin çalışmanı böleceğim diye korkuyorum lakin emekli muallim arkadaşlarım bana yarın çaya gelmek istiyorlar!' dedi. Ben de, 'Gelsinler, gelsinler, ben size hizmet ederim' dedim. Nasıl dedim ben de bilmiyorum, üzerime bir yeterlilik geldi. Validem de çok şaşırdı. Hakikaten de o gün elimden geleni yaptım. İşte o emekli hocaların arasında kaynanam da varmış, beni pek bir beğenmiş, oğluyla tanışmamızı sağladı. Anlaştık, kaynaştık. 33 yıldır evliyiz. Evladı da düşünmüyorduk ancak sonra trenin kaçacağını fark edince, 40 yaşında doğurdum."

İŞTE CANAN KARATAY'IN EŞİ;

5rIWd_1543556619_1389.jpg

858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt