Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Candan Ercetin - Ada Sahillerinde Bekliyorum

Candan Ercetin - Ada Sahillerinde Bekliyorum
0
136

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ah, ada sahillerinde bekliyorum
Her zaman yollarını gozluyorum
Seni senden guzelim istiyorum
Beni şad et Şadiye başım icin

Nerede o mis gibi leylaklar
Sararıp solmak uzere yapraklar
Bana mesken olunca topraklar
Beni yad et guzelim başın icin
Adalardan modalara gecilir
Yar elinden zehir olsa icilir
Bu dunyada başa gelen cekilir
Beni şad et Şadiye başın icin

Similar threads

Ada Sahillerinde Şarkı Sozleri Ada Sahillerinde Bekliyorum Şarkı Sozu Ah, ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gozluyorum Seni senden guzelim istiyorum Beni şad et Şadiye başım icin Nerede o mis gibi leylaklar Sararıp solmak uzere yapraklar Bana mesken olunca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Candan Ercetin Dunya Donuyor Şarkı Sozu Candan Ercetin – Volage Volage (Dunya Donuyor) Şarkısının sozleri Volage Volage (Dunya Donuyor) Şarkı Sozu Il te suffıt de sourıre Pour que mon cœur chavıre Sı tu n’etaıs pas volage volage Je me mettraıs bıen en cage en cage Et l’on...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Said Paşa İmamı Şiiri, Mehmet Akif Ersoy Said Paşa İmamı Coşar avizeler artık, kopurur kandiller; Bu ışık cağlayanından butun afak inler! Yalının cebhesi, Ulker gibi, baştan başa nUr; Nim acık pencereler reng u ziyadan mahmUr Al, yeşil, mavi fenerlerle donanmış kıyılar; Servi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Beni bırakın – Levent Yuksel Bu Gece Son – Levent Yuksel Dedikodu – Levent Yuksel İstanbul – Levent Yuksel Kadınım – Levent Yuksel Med Cezir – Levent Yuksel Sultanım – Levent Yuksel Tuana – Levent Yuksel Yeniden Başla – Levent Yuksel Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile – Ajda Pekkan Kimler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
2 kıtalık yeni yıl şiirleri Yeni yıl şiirleir arıyorsanız ve bu şiirler kısa 2 kıtalık olsun istiyorsanız sayfamzıdaki şiirler tam sizlere gore arkadaşlarİşte en guzel 2 kıtalık yeni yıl şiirleri images2kitalikyeniyilsiiri5aedb5a5810d3 Yeni Yıl İşte geldi yeni bir yıl Yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
858,462Konular
981,121Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt