Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Candan Ercetin - Anlatma Sakın

Candan Ercetin - Anlatma Sakın
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bana anlatma sakın

Riske girseydin eğer

Yola cıksaydın eğer

Neler yapardın neler

Bana anlatma sakın

Yelken acsaydın eğer

Ozgur olsaydın eğer

Neler yapardın neler

Sen iskeleye bağlı

Fırtnalardan yoksun

Tatlı ruzgara razı

Ben acık denizdeyim

Deniz bu belli olmaz

Huyunu seveyim

Similar threads

Içtenlikle Erçetin Anlatma Sakın bana anlatma sakin riske girseydin eger yola ciksaydin eger neler yapardin neler bana anlatma sakin yelken acsaydin eger ozgur olsaydin eger neler yapardin neler sen iskeleye bagli firtinalrdan mahrum tatli ruzgara razi ben acik denizdeyim deniz bu belli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
kızılay haftası skecleri,kızılay skeci,kızılay haftası ile ilgili skecler GERCEK ZENGİNLİK SAĞLIKTIR OĞRETMEN: Cocuklaar! Piknik sona erdi Hava kararmak uzere… Toparlanın okula yetişmeniz lazım ALİ: Biz hazırız oğretmenim OĞRETMEN: Haydi bakalım, geldiğimiz yoldan geriye donuyoruz…...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
kızılay haftası tiyatro oyunu,kızılay haftasıyla ilgili tiyatro,kızılay haftası ile ilgili tiyatrolar Kızılay Haftası İle İlgili Tiyatro Oyunu SAĞLIK ve SAĞLIĞIN ONEMİ (GERCEK ZENGİNLİK SAĞLIKTIR) OĞRETMEN: Cocuklaar! Piknik sona erdi Hava kararmak uzere… Toparlanın okula...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Şahane nickler harika nickler fotoğraf altı nickler Ayaklarınızın üzerind duruyorsunuz Işlenmiş iyi de Bastıqınız Yer Neresi ??? Belki ruh çaqırmak gibi birşeydir aşk ! Şayet aşık olmak çaqırılan ruhun gelirvermesidir єу αşк gєℓ∂ιуѕєη 3 кєяє νυя !!! αşк ѕινιℓ¢єℓєяιηι тє∂ανι єтмєz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Facebook Guzel Sozler 2019 Hayat deniz kenarında kumdan kaleler yapmaksa eğer,dalgaların onu yıkacağını hesaba katmamaktır yaşamak Hasretin yureğimde bir alev gibi buyurken Hayalin ictiğim sigaranın dumanıyla birlikte sarar bedenimi Ah deli yar sen yokken yanımda Aysız gecelerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt