Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Candan Erçetin - Anlatma Sakın

Candan Erçetin - Anlatma Sakın
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Içtenlikle Erçetin Anlatma Sakın bana anlatma sakin riske girseydin eger yola ciksaydin eger neler yapardin neler bana anlatma sakin yelken acsaydin eger ozgur olsaydin eger neler yapardin neler sen iskeleye bagli firtinalrdan mahrum tatli ruzgara razi ben acik denizdeyim deniz bu belli olmaz huyunu seveyim  

Similar threads

Bana anlatma sakın Riske girseydin eğer Yola cıksaydın eğer Neler yapardın neler Bana anlatma sakın Yelken acsaydın eğer Ozgur olsaydın eğer Neler yapardın neler Sen iskeleye bağlı Fırtnalardan yoksun Tatlı ruzgara razı Ben acık denizdeyim Deniz bu belli olmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
İstediğiniz bütün nickler bir arada dön meleğim sensizlik dünde kalsın dön meleğim sensizlik dünde kalsın sözleri şarkı sözleri şarkı sözü melegim kalsin sarki sözü Nasıl bir nick arıyorsunuz şekilli karizmatik mi manalı güzel sözlü nicklermi yoksa romantik duygusalmı hiç boşuna diğer yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Hz Ali'den öz Deyişler hz ali deyişleri rüyada düşmanınla konuşmak verdana,geneva 1548288233 1548288233 hzalidenozdeyisler5c545e0ac8d22hzalidenozdeyisler5c545e0ac8d22 http:wwwaleviakademisidesiteimagesstoriesalibalaban 1 Acelenin meyvesi yanlışlıktır 2 Aç kalmak, alçalmaktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt