Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Candan Ercetin - Annem

Candan Ercetin - Annem
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hani eski zaman masalları anlatır
Huznumu huzura dolarsın
Kaşım gozumden cok icim bir parcan
Annem sen benim yanıma kalansın
Hani bir biblon vardı kırdığım
Ustune ne kırgınlıklar yaşadın
Ama bil ki ben de parcalandım
Annem ben senin yanına kalanım
Annem annem
Sen uzulme
Sozlerin hep yureğimde
Uzayan sohbet gecelerinde
Rolleri unutup dost oluuruz
Bizi bağlayan bu kan değil yalnız
Annem biz birbirimize kalanız
Ben kararlı ucarken yolumda
Sen catık kaşların altında
Katıksız sevgiyle bakarsın
Annem sen benim yanıma kalansın
Annem annem
Gel uzulme
Ben hala senin
Dizlerinde

Similar threads

Candan Ercetin Annem Annem Şarkısı, Annem Annem Şarkı Sozleri, Candan Ercetin Annem şarkı sozu şarkısının sozleri Annem Candan Ercetin Hani eski zaman masalları anlatır Huznumu huzura dolarsın Kaşım gozumden cok icim bir parcan Annem sen benim yanıma kalansın Hani bir biblon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Anne şarkıları Annem icin şarkılar Annem Candan Ercetin Hani eski zaman masalları anlatır Huznumu huzura dolarsın Kaşım gozumden cok icim bir parcan Annem sen benim yanıma kalansın Hani bir biblon vardı kırdığım Ustune ne kırgınlıklar yaşadın Ama bil ki ben de parcalandım Annem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Içtenlikle ercetin ANNEM Hani eski zaman masalları anlatır Hüznümü huzura dolarsın Kaşım qözümden fazla içim bir parçan ANNEM sen benim yanıma kalansın Hani bir biblon vardı kırdıqım Üstüne ne kırqınlıklar yaşadın Fakat bil ancak ben de parçalandım ANNEM ben senin yanında kalanım Annem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Candan Erçetin Annem hani eski vakit masallari anlatir huznumu huzura dolarsin kasim gozumden cok icim bir parcan annem sen benim yanima kalansin hani bir biblon vardi kirdigim ustune ne kirginliklar yasadin ama bil ama ben de parcalandim annem ben senin yanina kalanim annem annem sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Anneme Şiirler Guzel Annem Şiirleri Anne Bir cift goz dunyaya merhaba derken Bir diğeri elveda demişti Son nefesini verirken hayata İlk ve son kez kızım demişti Minicik dudaklarımla diyemedim, diyemedim ANNE Bebekler sut kokarmış Ak goğsune sokulup sinmedi kokun tenime Ben hic...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt