candan erçetinben kimim Ben Kimim? Az mıyım fazla muyum? Var mıyım değil muyum? Ben neyim? Masal mıyım reel miyim? Kaç mıyım göç müyüm? Hiç miyim suç muyum? Ben kimim? İbret miyim cinnet miyim? Hiçlikler içinde kanayan yürek Yokluklar içinde savaşan vücut Boşluklar içinde karışan fikir Güçlükler içinde yok miyim? Yahut� Yoksa� Her ihanete hafıza erdiren Her cehalete kılıf uyduran, Her esarete fiyat biçtiren Sen değil de ben miyim? Geçimsizim bugünlerde Kısmetsizim bu yerlerde Değersizim bu ellerde Çaresizim doğduğum yerde Gölgesizim her gün bitmiş Ses miyim sus muyum Sis miyim pus muyum Ben neyim Deha mıyım Heba mıyım Ak mıyım pak mıyım Al mıyım Sat mıyım Ben kimim Yarar mıyım ziyan mıyım Yalanlar içinde doğruyu bulan Cayanlar içinde sözünde duran Satanlar içinde ayak direyen Yananlar içinde değilmiyim Her adalete duvar ördüren Her cesarete kilit vurduran Her asalete boyun eğdiren Sen yok de ben miyim Geçimsizim bugünlerde Kısmetsizim bu yerlerde Değersizim bu ellerde Çaresizim doğduğum yerde Gölgesizim her gün bitmiş
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.