Samimiyetle ErçetinCanice Kayıp Büyük Kasaba Dizi Müziği Sözleri Kayıp Şehir Halkı Dizisi Fragmanında Çalan şarkının sözleri Kayıp Şehir Halkı Dizisinde çalan şarkının adı ve sözleri Sevgili melekler, yeni sezon dizilerinden biri olan Kayıp Şehir Halkı Dizisi Fragmanında Çalan şarkının sözleri ile sizlerleyiz bu sayfamızda Şarkıyı Samimiyetle Erçetin rapçi Canice eşliğinde seslendiriyor 1549246654 1549246654 candanercetincezakayipsehirdizimuzigisozleri5c57a0c2a299acandanercetincezakayipsehirdizimuzigisozleri5c57a0c2a299acandanercetincezakayipsehirdizimuzigisozleri5c57a0c2a299a Samimi Olarak Erçetin: Bu kent insana kapan kuruyor Bu şehir halkı insanı uzaktan kılıyor Bu büyük kasaba insanı hayli yoruyor Bu büyük kasaba insanı hep kandırıyor(x2) Ceza: Senin için yazılı her şiir Bu bedenin olsa keşke Bak bir ömrü vereceğim işte bu kent benim Bir demir atmış oysa gönlüm Suyosunu tutmuş limanda kalmış toprağında servetim var Anılarım çocukluğum ve geleceğim Bağlamış elimi kolumu ne değin uzağa gitsem de kopamadım Ne değin yakınsam ona Ben öyle uzağım Ondan her taraf tuzak her bir yer yalan Tutulmamış fakat hiç birsöz defalarca yalan dolan var Candan Erçetin: Bu şehir insana kapan kuruyor Bu büyük kasaba insanı uzak kılıyor Bu şehir halkı insanı hayli yoruyor Bu kent insanı daima kandırıyor(x2) Suç Oluşturan: Gel bu şehrin havası böyle kalsın Aynalar yalancıdır Bu şehrin dört bir yanında ayna var Alımlıdır kandırır oysa anlamazsın Bahşedilen sözler unutulur Olur Ya yarına umut olur Lakin bu büyük kasaba unutturur Bazen hatırlatır ve ağlatır güldürür Birgün yaşarken birgün öldürür Bir türküdür bu duyduğun senin için Dikenli gül ve yaşanacak bir gündün Bu şehirde doğdum bu şehirde söndüm Samimiyetle Erçetin: Gel biz şehrin havasına hiç uymayalım Birbirimize verdiğimiz sözlerin hepsini tutalım Birde şehirli türkü tutturup iki taraflı seninle Şehre inat dert üstüne tasa koymayalım, ayrılmayalım Suç Oluşturan: Gönül bir bağlanmış ama sorma Her güneşli gün ve her yıldızlı geceyi özler o da bizim gibi Kardeşiz biz sözde yağmuruyla ıslanan Ağaç gibi kökünden emrindeki kopmaz özümdür o agnostik Sözüm var and içilmiş bir günde dört mevsimmiş Bu büyük kasaba benim mi bu büyük kasaba bizimmiş anla Pes etmedik umutla yürüdük işte hergün benzer yolda Bırakmam, terk etmem, ben gitmem bu şehirden Candan Erçetin: Bu büyük kasaba insana kapan kuruyor Bu şehir halkı insanı uzak kılıyor Bu şehir insanı hayli yoruyor Bu büyük kasaba insanı her zaman kandırıyor Bu büyük kasaba insana kapan kuruyor Cinayet: Gel bu şehrin havası böyle kalsın tuzakla dolmuş her yer yorulmuş tüm bedenler acep niçin? Içtenlikle Erçetin: Bu kent insanı hayli yoruyor Suç Oluşturan: Bırakmam Terketmem Ben Gitmem Bu şehirden