Candan erçetingit Son günlerde favori parcam işte bu kızlar Mademki benli hayat sana kafes dek rahat Uzaklaş ellerimden uçabildiğin dek Hadi git benden sana dileğince izin Böylece bir uzaklaş ancak karda kalmasın izin Git iş işten geçmeden git çok geç olmadan süre Günahıma girmeden Katilim olmadan git Günahıma girmeden Katilim olmadan git Sanırlar ama sen beni biricik yar saymıştın oysa ki her zaman yedekte her zaman elde var saymıştın Hadi git ne bir adres ne bir anı bırak Zannetme ama pişmanlık sevinç kadar ırak Git iş işten geçmeden git çok geç olmadan süre Günahıma girmeden Katilim olmadan git Günahıma girmeden Katilim olmadan git Ne vedaya gerek var ne de mektuba hacet Git de Allah aşkına bir selama muhtac et Güllere de aşk olsun yine sen kokacaksan Fallara da aşk olsun yine sen çıkacaksan Git iş işten geçmeden git fazla geç olmadan vakit Günahıma girmeden Katilim olmadan git Günahıma girmeden Katilim olmadan git Kopsun nerden inceyse artık bu tahvil bu düğüm Her gece daha berbat daha vahim gördüğüm Korkulu düşlerimi yorumdan kaçıyorum Sırf sana üzülüyor sırf sana acıyorum Git iş işten geçmeden git fazla geç olmadan zaman Günahıma girmeden 1549252809 1549252809 candanercetingit5c57b8ce46795candanercetingit5c57b8ce46795 http:wwwetkiforumcomimagessmiliesnoktagif Katilim olmadan git Günahıma girmeden Katilim olmadan git