Samimi Olarak Erçetin – Kırık Kalpler Durağında Içtenlikle Erçetin uzun bir aradan sonra hayranlarıyla yepyeni bir albümde buluşuyorAlbümün ismi Kırak kalpler durağındaHemen sizlere albüm hakkındaki ayrıntılı bilgilere geçiyorum 1549257714 1549257714 candanercetinkirikkalplerduraginda5c57cbf6d5282candanercetinkirikkalplerduraginda5c57cbf6d5282candanercetinkirikkalplerduraginda5c57cbf6d5282 “Hazırım, Sevdim Sevilmedim, Çapkın, Oyalama Artık, Kuşkusuz, Unut Sevme, Niçin, Melek, Aman Doktoralbümleri ile Türkiye’nin en iyi sanatçıları arasında bulunan Içtenlikle Erçetin’in yeni albümü Kırık Kalpler Durağında, 16 Aralık Tarihinde (bugün) “Pasaj Müzik etiketi ile bütün müzik marketlerde yerini aldı… Samimiyetle Erçetin; 10 Şubat 1963′te Anne, Priştina, baba Üsküp’lü, Arnavut göçmeni bir ailenin kızı olarak Kırklareli’de dünyaya geldi İlkokulu Kırklareli’nde bitirdi Erçetin, 11 yaşında İstanbul’da burs sınavına katıldı ve Galatasaray Lisesi’ni kazandı 11 yaşında ailesinden ayrıldı 1989′lu yıllarda Fransız Chanson’u ile tanıştı 1978′de İstanbul Belediyesi Şöhret Okulu’na gitti ve şöhret dersleri aldı 1986′da Norveç, Oslo’da düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’n da Türkiye’yi Klipsve Onlar grubu bünyesinde Halley şarkısını seslendirerek temsilcilik etti ve grup Türkiye’nin o zamana değin fakat en iyi derecesini elde etti 1Kırık Kalpler Durağında Söz & Müzik : Candan Erçetin 2Git Söz : Cemal Safi Müzik : Samimiyetle Erçetin 3Kader Laf & Müzik : Samimiyetle Erçetin 4Unutama Beni Laf & Müzik : Şemi Diriker 5Vallahi Laf : Samimiyetle Erçetin Müzik : Candan Erçetin & Alper Erinç 6Yalvaramam Laf : Samimiyetle Erçetin Müzik : Santander Flavio 7Gözler Söz : Candan Erçetin Müzik : Samimi Olarak Erçetin & Alper Erinç 8Türkü Söz : Neyzen Tevfik Ömer Hayyam Müzik : Içtenlikle Erçetin 9Vay Halime Söz : Samimiyetle Erçetin Müzik : Anonim 10Unutursun Söz : Içtenlikle Erçetin Müzik : Içtenlikle Erçetin & Alper Erinç 11Bahar Söz : Ayşe Kulin Müzik : Samimi Olarak Erçetin 12Kimin Doğrusu Söz : Samimiyetle Erçetin Müzik : Nurettin Irmak 13Özür Dilerim Söz : Candan Erçetin Müzik : Mustafa Süder 14Nedense Sustum Laf : Sinan Müzik : Içtenlikle Erçetim & Alper Erdinç 15Ben Kimim Laf & Müzik : Candan Erçetin 16Ninni Laf : Aylin Atalay & Samimiyetle Erçetin & Anonim Müzik : Anonim