Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Candan Ercetin - Kucuk Yaşta Aldım Sazı Elime

Candan Ercetin - Kucuk Yaşta Aldım Sazı Elime
0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kucuk yaşta aldım sazı elime elime
Dertli dertli vurdum sazın teline
Teline teline amman

Uyma dedim uydun eller sozune sozune
Cihan da bilir benim sana yandığım
Yandığım, yandığım amman

Ellerim bağrımda garip kaldığım
Kaldığım kaldığım amman

Similar threads

En Guzel Turku Sozleri, Tum Turku Sozleri; KırklareliFaruk YılmazTRT İstanbul A Bre Suluman Aga A Bre Suluman Aga Tut Cakal Beygiri Uralım Yuları Sıkalım Kolanı A Bre Suluman Aga Boydalar Oldu Mi Beni Evereyler Haberin Oldu Mi Suluman Aganın Karısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
385
Verildiyse affola , rep için yapmıyoruz neticede İlim İlim Bilmektir İlim ilim bilmektir İlim kendin bilmektir Sen kendini bilmez isen Ya nice okumaktır Okumaktan mânâ ne Kişi Hakk'ı bilmektir Çün okudun bilmez isen Ha bir kuru emektir Okudum bildim deme Çok tâat kıldım deme Eri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
394
ŞEYH SEYYİD SULTAN ABDÜLBAKİ EL HÜSEYNİ GAVSI SANİ HAZRETLERİ KADDESALLAHU SIRRUHUL AZİZ Bilvanis, Siyanüs, Taruni, Havil, Dilibey, Nurşin, Kasrik ve Gadir köylerinden soluklayarak Menzil'i mekan edinen Gavs Hzleri ve oğulları (Seyda Hzleri ve Seyyid Abdülbaki Hzleri) kıyamete dek sürecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt