Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Candan Ercetin soz vermiştin şarkı sozu

Candan Ercetin soz vermiştin şarkı sozu
0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Nuri dizisi
Candan Ercetin Soz vermiştin şarkı sozu

Soz vermiştin bana
Yanıbaşımda yaşlanmaya
Soz vermiştik bu dunyaya
Ne olursak olsaydık

Kac yıl gecti bak hala
Son bakışın miras bana
Saklı duruyor ne fayda
Bıraksaydın solsaydık

Hangi bahane avutur bilmem
Hangi gunahın bedeli bu
Kandırmıyor ne gunduzum ne gecem
Boyle intikam olmaz

Cok mu fazla bu sitem
Ağır değil mi bu ceza
Soyle kim cok gordu seni bana
Boyle yalnız kalınmaz

Paylaşılmıyor huzun
Paylaşamam yolu yok bunun
Anlatamam sozu yok bunun
Cekilecek başa geldikce dertler

Bir zaman bir yerde
buluşuruz yolu yok bunun
Kavuşuruz yolu yok bunun
Gorulecek gunu geldikce

Similar threads

Ebru Gundeş Soz Vermiştin Bana Ebru Gundeş Soz Vermiştin Bana Sozleri Soz vermiştin bana Yanıbaşımda yaşlanmaya Soz vermiştik bu dunyaya Ne olursak olsaydık Kac yıl gecti bak hala Son bakışın miras bana Saklı duruyor ne fayda Bıraksaydın solsaydık Hangi bahane avutur bilmem Hangi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Samimi Olarak Erçetin Laf Vermiştin soz vermistin bana yanibasimda yaslanmaya soz vermistik bu dunyaya ne olursak olsaydik kac yil gecti bak hala son bakisin servet bana sakli duruyor ne menfaat biraksaydin solsaydik hangi avutur bilmem hangi gunahin bedeli bu kandirmiyor ne gunduzum ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Candan Ercetin Beni Boyle Sev Şarkı SozU Candan Ercetin Beni Boyle Sev Şarkı Sozu, Şarkı Sozleri Beni boyle sev seveceksen Olduğum gibi goreceksen Girme gonlume girme omrume Ne dertliymiş bu diyeceksen Sen dert nedir ne bilirsin Sen gonlumde Kabe sen meleksin Sen her şeysin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Candan Ercetin – Ali (Entarisi Ala Benziyor) Şarkı Sozu 2019 Candan Ercetin Ali (Entarisi Ala Benziyor) Şarkı Sozu Ali (Entarisi Ala Benziyor) Şarkı Sozu Candan Ercetin Je ne comprends rien à tout cela Qui donc est cet Ali là J’ai beau courir dans Istanbul Je ne le vois pas dans la...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Candan Ercetin Dunya Donuyor Şarkı Sozu Candan Ercetin – Volage Volage (Dunya Donuyor) Şarkısının sozleri Volage Volage (Dunya Donuyor) Şarkı Sozu Il te suffıt de sourıre Pour que mon cœur chavıre Sı tu n’etaıs pas volage volage Je me mettraıs bıen en cage en cage Et l’on...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt