Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Canı Yanmak Deyiminin Anlamı

Canı Yanmak Deyiminin Anlamı
0
212

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Canı Yanmak Deyiminin Anlamı Nedir

Canı Yanmak Deyiminin Acıklaması

Canı Yanmak Deyimi

Canı yanmak: 1 Fiziki bir acı duymak 2 Bir işte zarar gormek, manevi bir uzuntu duymak

Ornek: Canını yakmadan ver o elindekini bana!

Similar threads

Canı yanmak nedir, Canı yanmak anlamı, Canı yanmak acıklaması, Canı yanmak deyiminin anlamı Canı yanmak : 1 Fiziki bir acı duymak 2 Bir işte zarar gormek, manevi bir uzuntu duymakCanını yakmadan ver o elindekini bana!
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Canı yakmak nedir, Canı tutuşmak anlamı, Canı tutuşmak açıklaması, Canı tutuşmak deyiminin anlamı Canı yanmak : 1 Fizikî bir acı duymak 2 Bir işte zarar bakmak, manevî bir üzüntü dinlemekCanını yakmadan ver o elindekini bana!*
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Ciğeri Yanmak (Dağlanmak, Kebap Olmak) Deyimi Acıklaması Ciğeri Yanmak (Dağlanmak, Kebap Olmak) Deyimi Anlamı Nedir Ciğeri Yanmak (Dağlanmak, Kebap Olmak): Uzuntu ve sıkıntı ile pek cok acı duymak “Oğlunun olumu ile ciğeri yanan kadının bu defa da kızı hastalandı
Cevaplar
0
Görüntüleme
315
Ağzı Yanmak Deyiminin Anlamı Ağzı Yanmak Deyimi Ağzı Yanmak Deyiminin Anlamı Dikkatsiz davranarak kotu duruma duşmek Bir olaydan gerekli dersi alan, zarar goren kimse, ona benzer bir işle karşılaştığında uyanık davranır; tedbirli olur
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Ateşine (Narına) Yanmak Deyiminin Anlamı Nedir Ateşine (Narına) Yanmak Deyiminin Sozluk Anlamı Nedir Birinin yuzunden buyuk haksızlığa uğramak, zarar gormek **Eğer bu malı satamazsam senin ateşine yanmış olacağım
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,528Konular
981,476Mesajlar
31,406Kullanıcılar
ob0020Son üye
Üst Alt