Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Canik Belediyesi Okulları Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazırlıyor

Canik Belediyesi Okulları Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazırlıyor
0
95

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139

Canik Belediyesi, ilçede bulunan tüm okulları yeni eğitim öğretim yılına hazırlıyor.

Canik Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala ilçe genelindeki tüm okullarda paklık ve etraf düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

“Okullarımızı hazır hale getiriyoruz”

Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçe genelindeki tüm okullarda hazırlık çalışmalarının sürdüğünü belirten Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, “Yeni eğitim öğretim periyodu öncesinde okullarımızı hazır hale getiriyoruz. Geleceğimizin mimarı çocuklarımızın daha hijyenik bir ortamda eğitim almaları, okul bahçelerinde gönül rahatlığıyla koşup oynamaları için ilçemizdeki tüm okullarımızda Paklık İşleri Müdürlüğü takımlarımızca ot biçme, yıkama, bahçe paklığı ve etraf düzenlemesi çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Okullarımızın bahçelerinde bulunan oyun kümelerinin bakım ve tamiratlarını gerçekleştiriyoruz” dedi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Similar threads

Canik Belediyesi 2022-2023 eğitim öğretim yılı öncesi öğrencilere ve okullara yönelik takviyelerini sürdürüyor. Canik Belediyesi yeni eğitim öğretim yılı öncesi ilçede eğitime takviye çalışmalarına devam ediyor. Saha taraması yapılarak belirlenen gereksinim sahibi ailelerde, eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Ayvalık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü grupları, 2022 – 2023 Eğitim Öğretim yılının başlamasından öncesi ilçe genelinde hazırlarını bitirdi. Okulların açılmasıyla birlikte Ayvalık genelindeki tüm okulların önlerinde araç, yaya ve öğrenci yoğunluğunun fazla olacağından ötürü gruplar okul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Bakan Özer, Bengü Türk’te Eğitim Gündemini Değerlendirdi Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bengü Türk’te canlı yayımlanan Gündem Özel programında eğitim gündemine ait değerlendirmelerde bulundu. Bakan Özer’in değerlendirmelerinden öne çıkan kimi başlıklar şöyle: Millî Eğitim Bakanlığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 2022-2023 Eğitim-Öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala okul bahçelerinde tırpan çalışmalarına hız verdi. Öğrencilerin sağlıklı ve hijyenik ortamlarda vakit geçirmesini önemseyen İzmit Belediyesi, tırpan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Okul öncesi ve birinci sınıflar için ahenk eğitimi geçen hafta tamamlandı. Uyum haftasının akabinde bu sabah prestijiyle yaklaşık 19 milyon öğrenci ve 1 milyon 200 bin öğretmen bugün dersbaşı yaptı. Öğrenciler okullarına dönmenin heyecanını yaşarken, veliler de okul kapılarında kalabalık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,496Konular
981,602Mesajlar
29,707Kullanıcılar
ASSSSSADDSon üye
Üst Alt