Canik Belediyesi grupları fiyatsız servis noktalarını ziyaret ederek TEKNOFEST Karadeniz için özel hazırlanan ikramları vatandaşlara takdim etti.
Canik Belediyesi ilçeden sağladığı fiyatsız servisle vatandaşları TEKNOFEST Karadeniz’le buluşturmaya devam ediyor. Fiyatsız servis noktalarında vatandaşları ziyaret eden belediye takımları, TEKNOFEST Karadeniz için özel olarak hazırlanan ikramları vatandaşlara takdim etti.
“Vatandaşlarımızın heyecanlarına ortak oluyoruz”
Hediyelerin TEKNOFEST Karadeniz anısına özel olarak hazırlandığını tabir eden Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, “Vatandaşlarımızın kentimizde düzenlenen TEKNOFEST Karadeniz’i büyük bir ilgi ve heyecanla takip ediyorlar. Bizlerde vatandaşlarımızın heyecanlarına ortak oluyoruz. Bu sene kentimizde düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji şenliği olan TEKNOFEST Karadeniz anısına özel olarak hazırladığımız ikramları vatandaşlarımıza takdim ediyoruz” sözlerini kullandı.
“Ücretsiz seferlerimiz devam edecek”
TEKNOFEST Karadeniz mühletince fiyatsız servis seferlerinin devam edeceğin belirten Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, “TEKNOFEST Karadeniz için özel olarak düzenlediğimiz fiyatsız servis seferlerimiz şenlik mühleti boyunca devam edecek. İlçemizden şenlik alanına vatandaşlarımızın gidiş ve dönüşlerini aralıksız bir biçimde sürdüreceğiz” dedi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı