Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

canım acıyorr....

canım acıyorr....
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
canım acıyorr canimaciyorr5c51ad6da91e2gifalt :cry: Cry :cry:canimaciyorr5c51ad6da91e2gifalt :cry: Cry :cry:canimaciyorr5c51ad6da91e2gifalt :cry: Cry :cry:canimaciyorr5c51ad6da91e2gifalt :cry: Cry :cry:canimaciyorr5c51ad6da91e2gifalt :cry: Cry :cry:canimaciyorr5c51ad6da91e2gifalt :cry: Cry :cry:canimaciyorr5c51ad6da91e2gifalt :cry: Cry :cry: şuan konuşamayacak kadar kötüyüm kızlarr ondan kusuruma bakmayınnsadece birazcık omuzlarınızda aglamak istedim  

Similar threads

aglamak ıstıorum cok kotuyumm hamilelikte gözyaşı dökmek gebelikte gözyaşı dökmek hamileyken gebelikte üzülmek hamilelikte canını sıkmak ben sımdı ne yapayım kıme guveneyım okadar caresızımkıbundann once bı arkla tanıstımm benden kucuknette tanıstıkaramızdan su sızmazdı okadar ıyı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Canım dediklerim ibrahim tatlıses Canım dediklerim canımı aldı Gönül sarayımı yıkıp gittiler Bu mutsuz yaşantım onlardan kaldı Beni ölenlerden beter ettiler Haykırsam dünyaya ettiklerimi Yeniden anlatamam çektiklerimi Tanrım zalim yapmış sevdiklerimi Beni sevdiğime pişman ettiler Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
arkadaşlar ne oluurr yardım edin bana bir akıl verin fazla çaresizim allahım fazla çaresizim lafa nerden ve de nasıl gireceğimi bilemiyorum arkdaşlar lakin inanın şuan bu yazıyı yazarken gözyaşlarım önüme akmakta çok fazla sevdiğim bir liseden kız arkdaşım var ve maalesef şuan fazla güç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Annem merhaba kızlar bugün size bu dünyadaki en iyi meleği anlatcamşuan pek doluyum ama biri sertce gamze dese saatlerce aglayabilirim dün gece kafama birşeyler taktım ve sizlerle dertleşmek istiyorum birazcık gevşemek için herkezin annesi farklıdır yaa benim anam bambaşkadırannnem bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
seven hani sevdiği için herşeyden vazgecerdi merhaba arkadaşlarım sizinle birşey paylaşacagım daha dogrusu canımı yakan birşeyi paylaşcamuzun ve güzel dışarı giden bir ilişkim var ben 19 yaşındayım bu yaşıma dek başta sevdimsevilmeyi de sevmeyi de ben 19 yaşımda onla tattım istedim kii onu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
858,475Konular
981,233Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt