Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Canım Ailem 15 ocak Cuma akşamı ATV de başlıyor

Canım Ailem 15 ocak Cuma akşamı ATV de başlıyor
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Canım Ailem 15 ocak Cuma akşamı ATV de başlıyor Yayınlama günü geldiğinde hayal kırıklığına uğramıştım çünkü her hafta salı günleri kaçırmadan izlediğim vede fazla beğendiğim dizi o akşam yoktu yerine Aşk ve Ceza isimli Nurgül Yeşilay'ın oynadığı bir dizi başlamıştı tamamlanmış bu dizide kaliteli bir diziydi muhakkak lakin Türkiye'de yapılan son yıllardaki aile filmi olarak en kaliteli dizilerden birisi bana tarafından canım ailemdi nasıl böyle birşey yaparlar derken dizi hakkında araştırma yapmaya karar verdim içinizde hatırlarsınız büyük ihtimal geçmiş yıllarda hani şu bizi her hafta ekrana bağlayan bir dizi vardı ikinci baharcanimailem15ocakcumaaksamiatvdebasliyor5c57f9ee8856falt hatta başrollerinde Türkan Şoray ve Şener Neşelendirici oynuyordu işte yıllar daha sonra bana ikinci baharın tadını yaşatan tek dizidir canım ailem Evet nerde kalmıştım dizi hakkında araştırma yapıyordum lakin birincil başlarda birşey bulamadım hani derler ya yer yarıldı içine girdi sözde o kadar birşey olmuş gibi dizi hakkında akıbeti hakkında hiçbir bilgi bulamamıştım ve doğrusu bu beni çok üzmüştü Salı günleri izlemeye alıştığımız bu reyting rekorları kıran diziyle oynamaları hakkaten bana göre koskocoman bir hata olmuştu yeni başlayan diziyi diğer bir güne alabilirlerdi çünkü salı günleri canım aileme özel bir gündü Böyle düşünürken kendimi ve milyonlarca canım ailem tutkunlarını sevindirecek bir haberi buldum ve sizlerle paylaşmak istiyorum evet arkadaşlar merakla merakla ve beğeniyle izlediğimiz Canım ailem 15 Ocak Cuma günü ekranlarda her tarafta başlıyorYayın saati ise 2200 Hala içinizde dizinin akibetini merak edenler varsa Cuma akşamı bütün saat 2200 sularında ekran başında olsun hadi gözümüzde aydın olsuncanimailem15ocakcumaaksamiatvdebasliyor5c57f9ee8856falt 1549269481 1549269481 canimailem15ocakcumaaksamiatvdebasliyor5c57f9eeec7e4canimailem15ocakcumaaksamiatvdebasliyor5c57f9eeec7e4canimailem15ocakcumaaksamiatvdebasliyor5c57f9eeec7e4 Bu dek veri vermişken sizlere son bölümle ilgili bir takım tüyolarıda tahsis etmek istiyorum Sünnet uğurlu gelmiş, Meliha Samim’le barışmış, Şehnaz’ın Marmaris’e döneceği haberi gelmiştir Samim, Dilara ve Şehnaz’ı gezgin eder Otele döndüğünde onu kötü bir sürpriz beklemektedir Samim bu yeni gelişme karşı bir karar alır: Meliha’yı, Ali’yi, Seyhan ve Feride’yi hatta çocukları toplar Kararını açıklar… bu arada Samim’in Ali ve Seyhan’a barışmaları için verdiği zaman dolar Ama Ali ile Ceylan’ı bir arada görebilen Seyhan ayrılmakta kararlıdır Samim söylediği gibi kıyameti koparmaya karar verir Bu sırada Seyhan’ın bir hemen olan dalgınlığı olayların daha da karışmasına sebep olacaktır  

858,497Konular
982,013Mesajlar
29,997Kullanıcılar
dhskdjdSon üye
Üst Alt