Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Canım Ailem dizisi şarkı sozleri

Canım Ailem dizisi şarkı sozleri
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Canım ailem dizisinin uzun zamandır enstrumantal olarak dinlemeye alıştığımız muziğine artık sozlerde eşlik etmiş İşte Canım ailemde calan şarkı

gecsede seneler
gecse sensiz yıllar
sonra birgun bitti derken
başlasa heyecan
sen gelsen beni sevsen
başkasını sevemem
ah keşke gormeseydim
gozlerini senin
Ah keşke tutmasaydım
ellerini senin
ah keşke duymasaydım
sozlerini senin
keşke gormeseydim
gozlerini senin

Similar threads

Berkant Şarkıları Sozleri Berkant En Guzel Şarkılarının Sozleri İlk Aşk Unutulmaz İlk aşk unutulmaz Bir daha yaşanmaz Guzelliğine doyulmaz Herkese kısmet olmaz İlk aşk unutulmaz Birdaha yaşanmaz O gunlere kavuşulmaz Duşunmekten bıkılmaz Bilirim her kalpte Nice...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Yonca lodi canım ailemde soylediği şarkı sozu Canım ailem Yonca Lodi şarkısı sozleri Sana Bakışlarımda sevdiğimi anlaman mumkun değil mi? Seni boyle uzaktan ellerini tutmadan sevmem imkansız mı? Gozumun onundeyken sana dokunamamak haksızlık değil mi? Senin icin akan bu Gozyaşlarımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Canımı al Seni alma benden Beni de cal vazgectim kendimden Sevabın kalmasın bana, Gunahın benim boynuma Al ahını Vazgectim Senden (x2) Al canımı deme bana Sar beni son bir kez Daha Guler miydin? Bakar mıydın? Gozlerimden kacar mıydın ? Yine seni sevsem de Kin tutar mıydın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Eveet daha once album tanıtımını DarK Burada! yapmıştıŞimdi de şarkı sozlerine bi bakalımimagesoykuberkikiaradaalbumusarkisozleri5adaec1ae9d1dgif Gonul Arsızı Kendi ettiğine Kendi ettiğine Kendi ettiğine Zaman zaman ağla Kendi ettiğine Kendi ettiğine Kendi ettiğine Zaman zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
İstediğiniz bütün nickler bir arada dön meleğim sensizlik dünde kalsın dön meleğim sensizlik dünde kalsın sözleri şarkı sözleri şarkı sözü melegim kalsin sarki sözü Nasıl bir nick arıyorsunuz şekilli karizmatik mi manalı güzel sözlü nicklermi yoksa romantik duygusalmı hiç boşuna diğer yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt