Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Canım ailem Resimleri

Canım ailem Resimleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Canım Ailem dizisi bugüne dek izlediğimiz en hoş aile dizilerinden birisi Yayınlandığı birincil günden itibaren büyük alkış toplayan dizinin başrol oyuncularının tümü başarılı isimlerden oluşuyor

*

Similar threads

Bana Artık Hicran De Dizi Oyuncuları Kanal D ’nin yeni ve gösterişli dizilerinden olan Bana Artık Hicran de bu akşam izleyicisi ile buluşuyor Saat 2000 ’da birincil bölümüyle ekranlarda olacak olan dizinin oyuncu kadrosu başarılı isimlerden oluşuyor Yaşadığı aşk sonucu hüsrana uğramış ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Canım Ailem 15 ocak Cuma akşamı ATV de başlıyor Yayınlama günü geldiğinde hayal kırıklığına uğramıştım çünkü her hafta salı günleri kaçırmadan izlediğim vede fazla beğendiğim dizi o akşam yoktu yerine Aşk ve Ceza isimli Nurgül Yeşilay'ın oynadığı bir dizi başlamıştı tamamlanmış bu dizide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Çağatay Ulusoy Saç Modelleri resimleri Genç ve yakışıklı ve genç oyuncu Çağatay Ulusoy hayranları için birbirinden hoş saç modlelerini sizlerle paylaşmak istedimTelevizyon ekranlarının sevilen diizlerinde rol bölge genç oyuncu başlangıçta Show tv de yayınlanan ve yayınlandığı dönem izlenme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Canım Ailem’in üç hoş kız kardeşi canım ailem oyuncuları isimleri canım ailem oyuncularının isimleri dizi oyuncuları dizisi oyuncularının dizi Şebnem Bozoklu, Ezgi Ara Verme ve Funda Eryiğit Onlar, ekranların çiçeği burnunda fakat çoktan reyting rekoru kıran dizisi Canım Ailem’in üç kız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Dinle Sevgili dizisinin oyuncuları Dinle Sevgili dizisi oyuncu resimleri Dinle Sevgili oyuncularının resimleri Fox Tv'de yayınlanmaya başlayan Dinle Sevgili dizisi başladığı günden beri büyük alaka görüyor Aslında oyuncu kadrosu güzel fakat birazcık havada kaldığını düşündüğüm dizide en çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt